Elwira și Mihai Petre, în lacrimi: „O să-mi lipsești atât de mult, tată...”

Elwira, soția lui Mihai Petre trece printr-o perioadă cumplită. Tatăl dansatoarei s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, iar ea a ținut să facă totul public pe rețelele de socializare.

Elwira și Mihai Petre, în doliu
Elwira și Mihai Petre, în doliu

Tatăl Elwirei Petre s-a stins din viață

Răpusă de durere, vedeta a publicat o imagine emoționantă în care apare alături de cel care i-a dat viață, iar în dreptul fotografiei a lăsat și un mesaj de-a dreptul sfâșietor.

„O să îmi lipsești atât de mult, tată...”, a scris Elwira Petre în limba sa natală, pe rețelele de socializare.

Fanii vedetei au rămas copleșiți de durerea acesteia, astfel că i-au transmis câteva mesaje de încurajare și condoleanțe.

„Lumină și iubire veșnică!”/ „Offf, scump, îmi pare tare rău”/ „Dumnezeu să-l odihnească”/ „Condoleanțe!”/ „Dumnezeu să îl aibă în pază”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Elwira este originară din Polonia, însă s-a mutat în România după ce l-a cunoscut pe Mihai Petre. Cei doi și-au întemeiat o familie minunată și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă s-a aflat departe de părinți, dansatoarea a mers să îi viziteze ori de câte ori a avut ocazia, alături de soțul și fiicele sale. Cele două fete ale cuplului sunt extrem de atașate de familia din Polonia, motiv pentru care pierderea bunicului lor este o lovitură imensă.

Elwira Petre, alături de tatăl ei care s-a stins din viață / Sursă foto: Instagram
Elwira Petre, alături de tatăl ei care s-a stins din viață / Sursă foto: Instagram

Elwira Petre: „Eu m-am născut în Polonia”

În urmă cu ceva timp, Elwira dezvăluia că l-a cunoscut pe Mihai Petre în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a mărturisit Elwira Petre la Chefi la cuțite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net