Sotia lui Mihai Petre a revenit la vechiul obicei după doua luni de pauza. Uite ce face Elwira

Soția lui Mihai Petre (44 de ani), Elwira arată impecabil la vârsta de 41 de ani! Însă, trupul perfect pe care îl are se menține cu mult sport și foarte mare grijă la alimentație. Pentru că este fericită că a revenit, în sala de sport, după o pauză de două luni, sportiva le-a spus și internauților acest lucru.

„După două luni de vacanță și câteva kilograme în plus m-am reapucat de antrenamente de forță și a fost mai dificil decât mă așteptam! În fiecare minut am regretat că am făcut pauza asta, a fost chiar greu… mâine cu siguranța mă voi trezi cu febră musculară, dar o să revin în forma cât de curând, voi persevera pentru că știu câte beneficii îmi oferă sportul.

Cu 20 de minute de sport zilnic poți avea: corp mai armonios, balans mai bun, postură corectă, musculatură puternică, ceea ce va scadea riscul de accidentări. Plus că vei dormi mai bine, vei fi mai încrezător, vei avea mintea limpede și vei face față mai bine stresului în timpul zilei.

Lucrurile astea eu le simt pe pielea mea. Chiar dacă a fost mai greuț astăzi, nu mă las. Mai ales că formele ușoare de mișcare sunt la îndemână: alergat, o plimbare cu bicicleta, mers alert pe jos 15-20 minute, chiar și curățenie intensă în casă”, le-a spus Elwira Petre internauților din mediul online.

Click! spune

 Mihai și Elwira Petre au fost uniți toată viața de dans. Dragostea dintre ei a venit treptat, căci inițial fiecare își căuta câte un partener de dans. Astfel, că cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinții unei fetițe. Șase ani mai târziu familia li s-a mărit cu încă o fetiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net