Mihai Petre, confesiune surprinzătoare despre soția sa: „Acum știu ca asta nu se va întâmpla”

Ultima actualizare:

Mihai Petre i-a făcut o declarație surprinzătoare soției sale. Momentul inedit s-a petrecut cu ocazia zilei de naștere a Elwirei Petre. Totodată, vedeta a publicat și o fotografie veche cu cei doi. 

Mihai Petre, confesiune surprizătoare despre soția sa. Foto: colaj Instagram
Mihai Petre, confesiune surprizătoare despre soția sa. Foto: colaj Instagram

Pe 30 decembrie, Elwira Petre a împlinit 41 de ani, iar soțul ei a marcat momentul printr-o declarație de dragoste făcută în mod public pe rețelele sociale.

Mihai Petre și-a exprimat public iubirea și recunoștința pentru femeia care îi este alături mereu, indiferent de situație. Fostul jurat de la Românii au talent a publicat pe rețelele sociale un mesaj emoționant.

Mihai Petre, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soția sa

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008
Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008

„La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbată, eu m-am ‘maturizat’ puțin, deși încă e drum lung până acolo, recunosc.

Îți mulțumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit.

Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu ca asta nu se va întâmpla. Pentru ca iubirea nu are sfârșit”, a transmis Mihai Petre pe Instagram.

Pe lângă mesajul superb, vedeta a publicat și o fotografie veche cu cei doi. 

Mihai Petre: „Nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine”

Uniți prin dans încă din tinerețe, Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Și, chiar dacă mai au divergențe, după cum am văzut atunci când au participat la Asia Express, nu există niciun dubiu în legătură cu forța iubirii lor. Să nu uităm că au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro de la emisiunea de pe Antena 1.

Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună două fete. La întrebarea cum v-ați cunoscut, Mihai Petre a oferit acum câțiva ani un răspuns foarte clar.

„Amândoi suntem sportivi de performanță. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reușeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă și, prin urmare, nu puteam participa la competiții. Au fost momen­te în care am vrut să renunț la dans. Însă a apă­rut... Elwira. Și ea își cauta un partener, așa că am aranjat o întâlnire, la Chișinău - antrenorul ei preda în Republica Moldova.

Am mers până aco­lo cu mașana, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni și am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicăm in limba engleză", povestea MIhai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net