Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, schimbare radicală: „Îmi venea să renunț”

Elwira Petre (42 de ani), soția lui Mihai Petre, a avut parte de o experiență pe care și-a dorit-o și a încercat-o de curând. A considerat că este momentul perfect să țină fasting timp de 3 zile, chiar dacă la un moment dat i s-a părut greu și a vrut să renunțe.

Elwira Petre și-a dorit astfel și o călătorie spirituală pentru corpul său, pe lângă faptul purificarea și regenerarea acestuia.

Vreau să vă povestesc despre cea mai recentă experiență a mea de self care. Anul acesta mi-am propus să am mai mare grijă de corpul meu. Îmi doream să încerc de mult 3 day water fast. Și acum a venit momentul perfect!

Nu știam la ce să mă aștept, însă știam foarte bine care sunt beneficiile acestui ‘post’. Pe lângă faptul că-i dai șansa corpului tău să se regenereze și să se vindece este și o călătorie spirituală. În care să ai încredere că întreg organismul tău face exact ce trebuie să facă!”, a povestit soția lui Mihai Petre, pe rețelele sociale.

Nu a renunțat, deși tentația era mare

Chiar dacă a fost tentată să renunțe la un moment dat, Elwira Petre s-a ambiționat să își ducă până la capăt „misiunea”.

Nu știam dacă am să reușesc, în a doua zi după amiază îmi venea să renunț. Dar motivul pentru care l-am încercat m-a determinat să perseverez. În ziua 3 m-am trezit plină de energie și cu o minte foarte limpede. Nu m-am simțit atât de bine de foarte mult timp”, a mai povestit cunoscuta coregrafă, care sfătuiește femeile să nu țină un astfel de fasting decât dacă își consultă medicul personal.

Când țin fastingul sunt câteva reguli foarte importante pe care nu le sar: În primul rând, trebuie să te consulți cu medicul tău dacă poți ține acest fel de post. Poți avea câteva gustări, cum ar fi o ceașcă de ceai de plante, organic, fără chimicale (foarte important acest aspect!). Sau cafea neagră neîndulcită și fără lapte. Dacă simți foamea foarte intens poți lua o linguriță de MCT oil. Eu am băut 2 cafele negre și o ceașcă de ceai de plante (uscate acasă, plantele sunt crescute în grădina mea). De asemenea, este foarte important cu ce ‘spargeți’ fastingul. Nu poate fi direct o masă copioasă, sau o felie de tort”, a mai adăugat Elwira Petre, care a povestit detaliat cu ce s-a hrănit la prima masă de post. Experiența a fost unică, iar vedeta s-a declarat foarte încântată în urma acesteia.

„Această experiență a fost unică”

„Prima mea masă a fost o cană de supă de oase cu zeamă de varză și câteva măsline. M-au ajutat grăsimea (dar și proteina e indicată) pentru că nu-mi doresc să pierd masa musculară. Puteți folosi și kefir sau avocado la prima masă după post. Pentru mine această experiență a fost unică, o călătorie de la care nu știam la ce să mă aștept, nu știam dacă am să pot să duc totul până la cap, dar pe care cu siguranță am să o repet! Dacă aveți întrebări, le aștept cu drag în comentarii. Vă îmbrățișez, aveți grijă de corpul și de mintea voastră”, a încheiat Elwira Petre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net