Ce părere avea Stela Popescu despre Nae Lăzărescu: „Un om care se ținea de șotii...”

Stela Popescu, mai sinceră și mai tranșantă referitor unul dintre colegii săi de breaslă, Nae Lăzărescu, la doar câteva ore de la moartea acestuia. Cum l-a descris aceasta pe actorul român de comedie. 

Stela Popescu și Nae Lăzărescu / foto: colaj Click!
Stela Popescu și Nae Lăzărescu / foto: colaj Click!

Nae Lăzărescu (8 septembrie 1941 - 19 decembrie 2013) și Stela Popescu (21 decembrie 1935 - 23 noiembrie 2017) au fost doi dintre cei mai iubiți și apreciați actori ai României. Moartea lor a îndoliat inimile publicului care i-a urmărit mereu cu mare drag și care încă îi păstrează vii în amintirea lor. 

Stela Popescu, părere sinceră despre Nae Lăzărescu 

Stela Popescu a fost tristă la aflarea veștii că unul dintre colegii să de breaslă s-a stins din viață: „L-am văzut acum o lună. A jucat şi în toamnă, şi în luna septembrie, de aproximativ două luni n-a mai jucat“, declara ea, pentru Realitatea

La scurt timp de la moartea acestuia, regretata actriță avea doar cuvinte de laudă: „Un om care se tinea de şotii, de glume, am atâtea amintiri, era plin de glume si avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc“.

Vasile Muraru: „A pornit spre lumină”

Nae Lăzărescu și Vasile Muraru
Nae Lăzărescu și Vasile Muraru

Vasile Muraru, actorul cu care Nae Lăzărescu a format un cuplu comic pe scenă vreme de 30 de ani, a fost îndurerat pentru pierderea celui mai bun prieten al său. S-a numărat printre primele persoane care au aflat de trecerea în neființă a lui Nae Lăzărescu. 

„Dumnezeu să-l ierte. Vă daţi seama că eu sunt ca şi în familie, aşa că am auzit vestea morţii sale imediat ce s-a întâmplat“, a spus Vasile Muraru, colegul său de scenă şi bunul său prieten.

„Am primit vestea cu mare bucurie, pentru că am înţeles că a pornit spre lumină, că s-a liniştit, s-a dus către Dumnezeu şi că, alături de multe alte talente, este în Ceruri. Discreţia de care a dat el dovadă ca să nu întristeze lumea merită respectată şi acum“, a completat actorul, pentru Realitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mircea Rusu
image png
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net