Ce s-a ales de Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu. Cu ce se ocupă acum și de ce stă departe de lumina reflectoarelor

Ultima actualizare:

Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, este consulul României din Africa de Sud, acolo unde locuiește alături de familia sa. Și-a refăcut viața cu o femeie mai tânără cu 20 de ani și are un copil.

Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud Foto: colaj/Shutterstock
Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud Foto: colaj/Shutterstock

Unde locuiește în prezent Andrei Zaharescu

15 ani a durat căsnicia celor doi, care au împreună o fată, Eva, și un băiat, Petru. În momentul în care au decis să meargă pe drumuri separate, Andreea și Andrei au ajuns la tribunal pentru a rezolva problema bunurilor comune, precum și pe cea a pensiei alimentare pe care jurnalistul trebuia să o plătească copiilor săi. 

Andrei Zaharescu s-a mutat, în urma separării de Andreea Berecleanu, în Africa de Sud, unde locuiește cu actuala lui soție și fiul lor. Acesta a renunțat de tot la televiziune și ocupă funcția de consul al României în Africa.

Soția sa, Cosmina, care este cu 20 de ani mai tânără decât fostul prezentator de la Antena 1, i-a dăruit acestuia și un băiat, acum în vârstă de 9 ani. Băiețelul își însoțește deseori părinții la evenimentele organizate de Consulat.

După ce a părăsit țara, Andrei Zaharescu a reușit să își păstreze viața privată și familia departe de luminile reflectoarelor. Acesta nu mai are nici pagină personală pe rețelele de socializare, însă apare frecvent în postările de pe pagina de Facebook a Consulatului României la Cape Town. 

Ce avere are Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu nu are nicio proprietate imobiliară declarată, nicio mașină pe numele său și nici bijuterii sau colecții de artă. La capitolul finanțe însă Andrei Zaharescu nu se poate lăuda cu vreo mare avere.

Mai exact, în contul pe care l-a declarat și care este înregistrat la o bancă din Africa de Sud, fostul soț al Andreei Berecleanu are 11.000 de dolari. Mai mult, în acte, Zaharescu a declarat că are și un împrumut de 300.000 de lei, contractat în 2018 și care era scadent în anul 2020, informează Fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net