Ce s-a ales de Anemona Niculescu, componenta trupei ASIA. Din ce mai câștigă bani acum

Ultima actualizare:

Anemona Nicolescu, care a făcut parte din trupa A.S.I.A, are planuri mari pentru viitor! Aceasta se pregătește pentru lasarea unei cărți, dar va avea și un site oficial pentru firma ei care se ocupă cu promovarea unui stil de viață sănătos. 

Anemona Niculescu împreună cu Sorana Foto: Facebook
Anemona Niculescu împreună cu Sorana Foto: Facebook

Anemona a mărturisit că este medic nutriționist, profesie pe care și-a perfecționat-o și prin cursuri de regenerare celulară și tonifiere în SUA. 

Anemona se pregătește de lansarea unei cărți 

„O să fac lansarea cărții mele, Profilul profesional și psihologic al actorului, probabil undeva în luna noiembrie…”, a declarat artista, scrie viva.ro„În curând, o să am un site oficial pentru firma mea, care se ocupă cu în principal cu regenerarea celulară și cu un stil de viață sănătos. O să fau cursuri și evenimente la Șirnea, lângă Brașov. Acolo, renovez puțin sediul firmei și o să vă aștept și o să vă invit cu drag pentru cursuri pentru tot soiul de evenimente, cu invitați de seamă”, mai spune Anemona Niculescu.

Artista va susține și cursuri lângă Brașov

„Cursurile sunt pentru toată lumea, cum spunea mai devreme și dl. dr. Ciurea. Nimeni nu vrea să fie bolnav, să trăiască până la adânci bătrâneți. Ideea este nu să trăim mult, ci să trăim sănătos. Mi se pare cel mai important să prevenim și nu să tratăm. De aceea, e bine să avem grijă de noi. Să dormim cât trebuie, să mâncăm ce trebuie și, mai ales, să simțim. Emoțiile noastre sunt cel mai importante”, a declarat Anemona Niculescu.

Pe pagina de Facebook, Anemona și-a trecut un CV impresionant. Fosta membră a trupei ASIA este specialist în detoxifiere și regenerare celulară. La ultima actualizare a CV-ului, Anemona spune că este Holistic Nutritionist la Body, Mind, Soul Revolution by Anemona Niculescu. Aceasta și-a trecut în CV și postul de Lector universitar doctor la Universitatea Hyperion. Mai mult, Anemona a fost și nutriționist la Lotul olimpic de sărituri cu schiurile.

Anemona este mama unui băiețel 

Presa tabloidă a scris o vreme despre relațiile Anemonei, potrivit ciao.ro, în 2010 aceasta a avut o căsătorie care a durat numai două zile. Ulterior, Anemona a devenit mămica unui băiețel cu un alt bărbat, însă nici această relație nu a durat. După despărțire copilul a rămas în custodia mamei. „Mă ocup de băiatelul meu și îmi petrec timpul cu el. Mi-a plăcut foarte mult rolul de mamă și de pedagog și nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii”, a mai precizat Anemona Niculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net