Trupa A.S.I.A. a făcut spectacol aseară, la Sala Palatului! Irina Nicolae nu și-a făcut apariția

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Trupa A.S.I.A., formată din Anca Neacșu (44 ani), Sorana Darclee Mohamad (40 ani), Iana Novac (39 ani) și Anemona Niculescu (43 ani), a revenit aseară pe scenă, după 15 ani.

Concertul trupei A.S.I.A de la Sala Palatului a fost așteptat cu sufletul la gură de fani! Cele patru artiste au urcat pe scenă în jurul orei 19:30 și au cântat aproximativ 2 ore.

Fetele au apărut pe scenă în rochii roz și cizme argintii. S-au schimbat apoi în rochii argintii foarte sexy, din paiete, și au încheiat spectacolul într-o vestimentație vaporoasă și lejeră, asortată la bocanci. A fost un show plin cu emoții, care s-a lăsat și cu lacrimi!

„După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8  Martie ’99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă, iar pe 10 Martie este ziua lui Adi Ordean, compozitorul atâtor piese minunate, căruia îi dedicăm acum frumoasă melodie «Pentru tine»! Nu este alături de noi în această seară, din cauze medicale!”, au spus fetele.

În timpul spectacolului, Sorana a avut un moment emoționant, în care a ales să cânte o piesă compusă chiar de ea, pe care i-a dedicat-o iubitului său: „Este o piesă scrisă de mine și habar nu aveam în momentul în care am compus-o cât de reală avea să fie ori cum avea să îmi readucă jumătatea în brațele mele…de parcă l-am cântat până m-a auzit. Pentru mine este o rugă care mi-a fost ascultată de Tatăl Creator iar acum, după 20 de ani, inima mea e întreagă. Este motivul pentru care se numește  «Inimă» și este despre bărbatul vieții mele”.

Toate cele patru fete din trupă au spus că au fost emoționate până la lacrimi, în timpul show-ului.

„Eu am plâns la fiecare! Și la poezia Anemonei și la piesa Ianei și la piesa Soranei. La piesa mea nu am plâns dar am plâns la altă piesă!”, a mărturisit Anca Neacșu.

Anca, Sorana, Iana și Anemona au recunoscut că emoțiile au fost la cote maxime.

„Am crezut că avem emoții până am ajuns pe scenă. După ce am ajuns e scenă a fost minunat! Toată energia publicului și tot ce s-a întâmplat acolo, ne-a scos din starea de emoții”, a spus Anemona.

A început frumos, din start toată lumea era în picioare și asta e o bucurie imensă! Vă mulțumim pentru toată dragostea care nu s-a pierdut în toți acești ani. Muzica asta este fantastică și într-adevăr, aș acum noi suntem îndrăgostite de piesele domului Adrian Ordean, așa este o țară întreagă și vă mulțumim pentru asta!”, ne-a declarat și Iana Novac.

Publicul le-a aplaudat și le-a cerut să cânte cele mai cunoscute melodii ale lor. „Dă-mi nopțile înapoi”, „Sună periculos”, „Inima mea”, „Garsoniera ta”, „O iubire de-o vară”, „O cireașă amară” și multe alte piese s-au fredonat aseară la Sala Palatului.

Spre finalul concertului, Iana Novac și Anemona Niculescu și-au chemat pe scenă copiii, iar cei mici au rămas alături de ele până la sfârșit.

În această perioadă am făcut copii și muzică de calitate, nu am stat degeaba!”, a spus Iana Novac, care are o fetiță de 9 ani, pe Erika Maria, și un băiețel de 3 ani, pe Alexandru, care a stat pe scenă și în brațele Soranei.

Anemona are și ea un băiețel de 9 ani, tot pe nume Alexandru. Și pentru că își iubesc fanii și au așteptat cu nerăbdare să revină pe scenă în această formulă, fetele de la A.S.I.A. au mai stat cu ei și după concert, la poze și autografe, pentru ca toată lumea să plece acasă fericită și mulțumită.  

Marea absentă a serii, deși s-a lăudat că vine la spectacol și și-a luat bilet în primul rând, a fost Irina Nicolae, care nu mai face parte din trupa A.S.I.A.

Au slăbit din cauza stresului de dinaintea concertului

Au fost agitate cu repetițiile iar presiunea revenirii a fost imensă, așa că siluetele fetelor au mai avut puțin de suferit, dar ele nu s-au supărat.

Da. Eu aveam câteva kile în plus și mi-am dat seama că la probele de rochițe am avut alte kilograme și când ne-a îmbrăcat Andrei Mocanu, stilistul nostru, mi-am dat seama că rochia îmi stă largă, ceea ce e bine, nu mă plâng pentru că îmi place. Încep să îmi pregătesc corpul de vară, pentru că iarna nu știu ce-i fac, eu nu mănânc tâmpenii dar pur și simplu, nu știu cum e…”, ne-a povestit Sorana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net