ACUZAȚII GRAVE! Fetele de la A.S.I.A o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”

Ultima actualizare:

Trupa A.S.I. A s-a reunit într-o nouă formulă și de aici a început un scandal-monstru. Irina Nicolae, una dintre primele membre ale trupei, și-a acuzat fostele colege că au sărit-o din schemă la reunirea pe care deja au anunțat-o.

La conferința de presă de vinerea trecută, Sorana, Ianna, Anemona și Anca Neacșu ( într-un cuvânt noua formulă) au motivat excuderea Irinei Nicolae prin faptul că nu a fost loc de doi „I” în trupa A.S.I.A. Prin urmare, Ianna, care a cântat în ultimii trei ani în trupă i-a luat fața Irinei Nicolae, care cântat timp de șase ani în formație.

Ianna a fost, însă, cu ideea reunirii, la ultimul ei concert la Sala Palatului. Mai mult, soțul acesteia va face parte și din echipa de producție a show-ului de reunire din 6 martie, de la Sala Palatului.

Spiritele s-au încins la maxim atunci când Irina a anunțat pe rețelele de socializare că și-a luat și bilet la concert, în primul rând, ca să le stea ca un ghimpe în coastă fetelor.

Deranjate de amploarea scandalului declanșat de Irina Nicolae în presă, fostele ei colege au răbufnit și i-au transmis acesteia un mesaj dur pe Instagram. I-au strigat, verde în față, că nu este nici pe departe fondatoarea trupei.

image

Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă”, au transmis fetele din trupă, pe pagina de Instagram.

„Spune Irina, de ce ai plecat?! Spune adevărul!”

Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe!”, i-au mai transmis Irinei Nicolae fostele colege de trupă.

Trupa A.S.I.A a fost înființată pe 8 martie 1999, iar numele formației este constituit din inițialele prenumelor celor patru cântărețe, care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina Nicolae și Anemona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net