Ce s-a ales de copiii Vulpiței, după ce a fugit cu iubitul mai bătrân și și-a părăsit familia. Cum trăiesc cei mici

Fostul cuplu Vulpița și Viorel, cei doi tineri care s-au aflat în atenția publicului în urmă cu doar câțiva ani, nu și-au pierdut nici acum din „strălucire”, căci scandalurile dintre ei continuă să îi mențină în ochii publicului.

Vulpița și-a părăsit familia pentru noul iubit
Vulpița și-a părăsit familia pentru noul iubit

Veronica a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doar câteva săptămâni, însă Viorel nu a recunoscut copilul, astfel că nou-născutul a ajuns în grija statului. Veronica nu dă niciun semn că i-ar păsa de pruncul ei, căci rapid s-a refugiat în bratele noului iubit, care este mult mai în vârstă decât ea.

Vulpița își face viața și Viorel crește copiii

Relația celor doi nu mai funcționa cu mult timp înainte ca Veronica să nască cel de-al treilea copil. În ciuda neînțelegerilor, au continuat să rămână împreună, până în momentul în care Viorel a găsit dovezile care o incriminau pe ea: schimb de mesaje cu mai mulți bărbați și chiar poze deocheate.

Viorel nu a putut suporta o asemenea umilință. Astfel, după despărțire, el a rămas responsabil pentru creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

Între timp, Veronica a decis să-și refacă viața în brațele lui Cătălin Dumitru, noul ei iubit. Nu dă semne că ar avea vreo remușcare pentru cele întâmplate. Dimpotrivă, se postează cu noua sa cucerire pe rețelele de socializare, fără absolut nicio ezitare.

Este clar ca Veronica a lăsat trecutul în urmă, trecut care-i include și pe copiii ei. În urmă cu puțin timp, fiica sa și-a serbat ziua de naștere, însă nici măcar un telefon nu a primit din partea femeii care a născut-o.

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița și-a șocat fanii cu noua sa postare. S-a afișat fără nicio jenă în poalele iubitului ei și s-au fotografiat din intimitate. Din informațiile apărute până în momentul de față în presă, despre Cătălin Dumitru nu se cunosc prea multe detalii, doar faptul că este cu mult mai în vârstă decât fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net