Ce s-a ales de Doina Spătaru, una dintre cele mai iubite artiste din România. De ce a refuzat să mai urce pe scenă

Doina Spătaru, vocea emblematică a muzicii ușoare românești, a rămas mereu în inimile a milioane de români. Însă, ce face acum această legendă care a marcat epoca de aur a industriei muzicale românești?

Doina Spătaru. Foto: arhiva.
Doina Spătaru. Foto: arhiva.

De ce nu mai urcă pe scenă Doina Spătaru

La vârsta de 75 de ani, Doina Spătaru trăiește o viață liniștită și departe de lumina reflectoarelor. În ciuda succesului și a iubirii publicului, ea a decis să renunțe la scena muzicală, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

După o carieră bogată și plină de realizări, care a inclus colaborări de succes cu trupa lui Petre Geambașu, Doina Spătaru a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Decizia ei de a nu mai cânta pe scenă a fost motivată și de tragediile personale pe care le-a trăit. Atât soțul ei, Boris Olinescu, cât și una dintre fiicele lor au murit în mod tragic.

Despre motivele care au stat în spatele deciziei sale, Doina Spătaru a declarat: „N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul. Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat”.

Ce face în prezent marea artistă

În prezent, Doina Spătaru își petrece zilele într-o viață obișnuită și liniștită. Deși dorul de scenă rămâne prezent, artista acceptă decizia sa și se mulțumește cu sănătatea și liniștea pe care le are la vârsta ei.

În ceea ce privește aspectul financiar, Doina Spătaru a mărturisit că nu a câștigat niciodată sume mari de bani care să îi asigure bătrânețea. 

Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe.

Îmi doresc doar sănătate și liniște. La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a mai spus Doina Spătaru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net