Ce s-a ales de Marian Râlea, actorul iubit de toată România. Magicianul de la Abracadabra, lovit dur de soartă: „Aşa ceva nu se poate depăşi”

Marian Râlea este cunoscut și apreciat la scară largă, datorită carierei sale în cinematografie. A jucat într-o mulțime de filme și s-a dovedit a fi un actor de succes, însă viața lui nu a fost tot timpul doar lapte și miere. Acesta a trecut prin momente cumplite și a fost lovit dur de soartă. 

Marian Râlea a trecut printr-o dramă
Marian Râlea a trecut printr-o dramă

Drama pe care a trăit-o Marian Râlea

Marian Râlea le-a intrat în grații românilor datorită talentului său desăvârșit în actorie, dar a reușit să cucerească publicul și prin simțul umorului. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său s-au ascuns multe drame despre care puțini au știut până acum.

Marele actor vorbește extrem de rar despre viața personală, iar asta pentru că îi este greu să își amintească de cel mai crunt episod pe care l-a trăit. În urmă cu 10 ani, acesta și-a pierdut mama și fratele, lucru care a lăsat un gol imens în sufletul lui. Adrian Râlea, fratele acestuia s-a stins din viață pe când avea 58 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancerul. Însă, înainte de tragicul eveniment, cei doi frați au fost nevoiți să suporte durerea pierderii mamei lor.

”A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situaţia părea sub control. Dar cred că i-au greşit puţin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta… ”, spunea Marian Râlea într-un interviu mai vechi, potrivit Capital.

„Nu am depășit durerea”

Chiar dacă a trecut un deceniu de la moartea mamei și a fratelui său, Marian Râlea nu poate depăși momentul în care i-a pierdut pe cei mai dragi oamenii din viața sa. Chiar și acum, actorul se gândește la ei și le duce dorul în tăcere.

”Nu am depăşit durerea. Aşa ceva nu se poate depăşi! E o tristeţe îngrozitoare şi e foarte greu să accepţi că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare”, a mai spus el.

Magicianul de la Abracadabra își amintește mereu că cea care i-a dat viață nu a lipsit niciodată de la vreun spectacol de-al său și că era tare mândră atunci când își vedea fiul pe scenă.

”După ce am devenit actori, n-a lipsit de la nicio premieră. Bătea drumul Braşov-Bucureşti obligatoriu. Eram mândria ei, se lăuda cu mine şi-n compartiment, şi când mergeam să o aştept la gară, mă saluta tot trenul”, a adăugat actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net