„M-a lovit cât a putut de tare”. Femeie bătută de magicianul Marian Râlea, pe vremea când avea numai 8 ani

Ultima actualizare:

Otilia din Alexandria s-a numărat și ea printre miile de copii ce erau fascinați de „Magicianul” Marian Râlea, pe vremea când acesta era faimosul Magician din Abracadabra. În copilărie, Otilia a participat la un show al magicianului. Ea nu a uitat niciodată acea zi, dar amintirile sunt un coșmar. Ce s-a întâmplat?

O femeie îl acuză pe Marian Râlea că a bătut-o când era doar un copil. Foto: Click.
O femeie îl acuză pe Marian Râlea că a bătut-o când era doar un copil. Foto: Click.

Două dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi

Femeia susține că, în copilărie, pe la vârsta de 8 ani, a fost bătută de Magicianul din Abracadabra, cel pe care îl admira atât de mult.

E o poveste tristă, în care eu am fost implicată direct și de care, de rușinea, de dezamăgirea și de frica pe care am simțit-o, știu de ea doar câțiva prieteni foarte apropiați. Părinții mei probabil vor citi și vor afla de aici… Dar acum mă consider suficient de puternică încât să rememorez și să și detaliez ce s-a întâmplat. Ei bine…da, eu sunt un copil pe care așa-zisul marele iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis care a primit de la «Magi» doua dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi", își amintește femeia, scrie Cancan.ro.

Pe atunci, Otilia avea opt ani și era elevă în clasa a doua la o școala din Alexandria.  Abracadabra, împreuna cu Magicianul Marian Ralea, avea un spectacol la Casa de Cultură din orașul său, show la care a participat și Otilia alături de colegii săi de la școală. Ea stătea în rândul al doilea, fix în fața scenei. Magicianul interacționa cu copiii din sală, iar Otilia nu avea niciun pic de trac. Ridica mâna și răspundea prima la toate întrebările Magicianului. 

Otilia a povestit cum tot spectacolul a fost o mică vedetă și că se simțea cel mai fericit copil din lume.

La un moment dat m-a luat pe scenă. Tot spectacolul am fost o mică vedetă. Eram «ajutorarea lui Magi». M-a îmbrăcat în Prințesă, în vrăjitoare, am ras, am dansat alături de Mica, Andreea și Ducu, idolii mei… Eram cel mai fericit copil din lume. Așa simțeam în acele momente. Eu, o fetița din Alexandria, tocmai eu, să îl ajut pe Magician să susțină un spectacol întreg”, a mai spus Otilia.

„Marș acasă, nesimțito”

Însă, la finalul show-ului urma să se schimbe situația. Fetița i-a cerut actorului un poster, însă acesta  a trimis-o să și-l cumpere sigură.

Eu m-am dus la el și l-am rugat să-mi dea și mie un poster cu autograf. El, care până atunci râsese tot spectacolul cu mine și cu sutele de copii din sala, dintr-o dată, cu o voce foarte sobră, îmi spune: «Dar du-te, Dragă, și cumpără-ți de la ieșire! Ce-ar însemna să va dau la toți postere gratis?»", a povestit femeia.

Fata a făcut un gest nu tocmai frumos, i-a bătut magicianului orbrazul după ce acesta a refuzat să-i dea posterul mult dorit.

Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de doua ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: «Nesimțito, la obraz să-i faci lu’ măta și lu’ tacto, nu mie! Marș acasă, nesimțito»", a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
image
actualitate.net
image
actualitate.net