Ce s-a ales de Răzvan Spiridon, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Din ce face bani alături de frumoasa lui soție

Răzvan Spiridon a devenit cunoscut de pe vremea când prezenta știrile sportive de la ProTV. După ce a renunțat la media, acesta a dat lovitura. A ajuns să încaseze 50.000 de dolari, pe lună, dintr-o mică afacere de familie. A început să vândă cosmetice și produse nutritive, fiind ajutat de soția sa, Andreea Liptak, una dintre cele mai frumoase vedete care a dispărut din ProTV de mai bine de 10 ani. 

Ce s-a ales de Răzvan Spiridon, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV
Ce s-a ales de Răzvan Spiridon, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV

Când a părăsit Răzvan Spiridon televiziunea 

În 2012, după ce au părăsit televiziunea, Răzvan Spiridon și Andreea Liptak au început o afacere cu cosmetice, de tip piramidal. În prezent, cei doi sunt milionari în euro, potrivit știrilor apărute în presă. Răzvan Spiridon și Andreea Liptak dețin o afacere care face parte dintr-un lanț multinațional.

Cei doi sunt specializați în comercializarea de cosmetice și suplimente nutritive. Deși a fost un domeniu nou pentru ei, se pare că determinarea și ambiția i-au ajutat să devină din ce în ce mai buni.

Ce declara Andreea Liptak 

Răzvan Spiridon și Andreea Liptak Foto: Facebook
Răzvan Spiridon și Andreea Liptak Foto: Facebook

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. 

Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la ProRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PRO TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă", a postase Andreea Liptak, la un moment dat.

Andreea Liptak: „Am deschis o mică afacere, ca să ne putem susține"

„Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vină?", spunea Andreea. 

Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună", explica soția lui Răzvan. 

„Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața"

Foto: captură Protv
Foto: captură Protv

Cu un copil de un an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, ca să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, mulți-level, ca să putem supraviețui rămânând etici – un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru, pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum.

Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație" a scris Andreea Liptak, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net