Ce s-a întâmplat cu Andreea Liptak, fosta prezentatore PRO TV? Este incredibil cum poate să arate acum

Ultima actualizare:

O mai țineți minte pe Andreea Liptak? În urmă cu aproape un deceniu prezenta știrile dimineții, alături de Mihai Dedu, la PRO TV. După ce s-a retras din presă, fosta prezentatoare a înflorit. Nu doar că pare să nu fi îmbătrânit deloc, ci are și o afacere care îi permite să trăiască după bunul plac, fără să aibă grija zilei de mâine. 

Andreea Liptak este neschimbată și are o afacere fructuoasă în industria cosmeticelor
Andreea Liptak este neschimbată și are o afacere fructuoasă în industria cosmeticelor

La aproape 10 ani de la plecare din PRO TV, Andreea Liptak este neschimbată! Are același zâmbet fermecător, iar trecerea timpului nu a lăsat nici măcar cea mai mică amprentă pe chipul ei. În haine simple, casual sau în ținute elegante, Andreea nu-și arată vârsta și nimeni nu ar putea ghici că este mama a două fetițe!

Cum a ajuns Andreea Liptak de la pupitrul ștririlor PRO TV la o multinațională de succes? 

Andreea Liptak a fost colega lui Mihai Dedu, la PRO TV. Ea prezenta știrile dimineții. Colaborarea dintre ea și trustul de pe Pache Protopopescu s-a încheiat cu scandal, iar locul Andreei a fost luat de către Lavinia Petrea.

Și soțul fostei vedete PRO TV a muncit pentru aceeași companie. La fel ca în cazul soției sale, și Răzvan Spiridon, care prezenta știrile sportive, nu a întrerupt colaborarea cu angajatorii într-o manieră tocmai amiabilă. 

Andreea Liptak a prezentat știrile dimenții alături de Mihai Dedu
Andreea Liptak a prezentat știrile dimenții alături de Mihai Dedu

În ciuda dificultăților, cuplul nu a renunțat, iar astăzi se bucură din plin de rezultatele muncii lor. Sunt implicați într-o afacere fructuoasă a unei companii de beauty care vinde produse cosmetice și suplimente nutritive. Sistemul este unul multinațional, iar banii pe care îi obțin soții Spiridon nu sunt deloc de neglijat. 

Andreea și Răzvan Spiridon s-au chinuit multă vreme să acopere un credit în franci elvețieni 

Andreea nu a ezitat să vorbească nici despre problemele financiare cu care s-a confruntat familia sa. Ea și Răzvan au fost sufocați de un credit în franci elvețieni pentru care au fost nevoiți să muncească pe brânci, zi și noapte, pentru a-l putea achita în întregime.

Fosta prezentatoare PRO TV a mărturisit că niciodată nu s-a jenat cu munca pe care a depus-o, deși recunoaște că uneori sarcinile de la serviciu au ținut-o departe de cele două fiice, pe cae le iubește nespus. 

„Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, scria Andreea, pe contul personal de Facebook. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net