Ce se întâmplă cu casa Denisei Răducu, la 6 ani de la moartea sa. În ce stadiu se află lucrările și cum arată în prezent

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut șase ani de când Denisa Răducu alias Manelista a părăsit această lume, la doar 27 de ani. Un cancer sever la ficat, diagnosticat în ultima clipă, i-a adus, din nefericire, sfârșitul. În urma morții sale au rămas un tată, o mamă, dar și o soră care o pomenesc de fiecare dată atunci când pot.

Pentru că a muncit de mică, Denisa a lăsat în urmă o avere frumușică: un apartament în București, o mașină de lux, dar și o vilă ce era în construcții în satul său natal. După moartea sa, imobilul i-a rămas surorii sale, Adelina. Aceasta locuiește în Spania, unde și muncește, alături de familie.

Contactat de Click!, tatăl regretatei cântărețe de muzică de petrecere, Emilian Răducu, ne-a dezvăluit că vila din Ștefănești, lăsată de fiica sa, prinde pe zi ce trece contur.

„Lucrările continuă la casă. Suntem acum la stadiu de gresie, faianță, vopsit și tot ce mai trebuie. Etajul este cam gata, am făcut prima dată etajul ca să nu pătăm pe acolo. Acum avem parterul. Casa este a Adelinei, ei i-a rămas. Nu știu dacă și când o să locuiască ea în casa aia, nu știu când o să vină acea zi. Trag nădejde, ca fiecare părinte, că o să se întoarcă din nou în România.

Adelina a venit, ultima dată în vară, în țară, dar a avut multe de rezolvat, pe la București și nu am stat mult timp împreună. De când au început acele lucrări, Adelina îmi trimite mie bani pentru materiale și meșteri și eu mă ocup de lucrări”, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!  

Click! spune

Cântăreața a murit la vârsta de 27 de ani! Cu câteva luni înainte de a se întâmpla tragedia, medicii din țară au diagnosticat-o pe Denisa cu cancer hepatocelular, cel mai agresiv cancer de ficat. După aflarea veștii, artista a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente, chiar şi naturiste, însă nu a avut nici măcar o şansă în faţa bolii agresive. Astfel că, într-o zi neagră de duminică, pe 23 iulie 2017, aceasta s-a stins din viață,la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii în acele momente, însă nu s-a mai putut face nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net