Tatăl regretatei Denisa Răducu, trist de Paște: „Nu-mi mai trece nimeni pragul...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape șase ani de când Denisa Răducu, alias Manelista, nu mai este printre noi! Dispariția sa fulgerătoare a lăsat în urmă un tată îndoliat, care a rămas să își plângă durerea singur, în tăcere. Contactat de Click!, Emilian Răducu a declarat că îl „ustură sufletul” atunci când vede, pe la vecini, cum vin copiii pe la ei, de Paște, iar lui nu îi trece nimeni pragul...

Denisa Răducu era o artistă de muzică de petrecere de o ambiție de invidiat. Însă problemele de sănătate, cauzate de un cancer sever la ficat, diagnosticat în ultimele sale momente de viață, i-au pus capac cântăreței. Astfel că, pe 23 iunie 2017, la doar 27 de ani, Denisa a încetat din viață. Regretata cântăreață a lăsat în urmă o familie îndoliată, un tânăr care voia să o ia de soție, dar și o carieră de succes.

Contactat de Click!, Emilian Răducu, tatăl regretatei cântărețe, ne-a mărturisit că are una dintre cele mai triste Sărbători Pascale, în acest an, din cauză că este singur… fără nimeni drag lângă el.

„Este mai dificilă perioada aceasta pentru mine. Pentru că mă uit, pe la vecinii mei, cum le vin copiii acasă, iar la mine nu vine nimeni, sunt singur. La noi, în familie, este mai grea perioada aceasta, dar toate trec. Sunt singur de Paște, Denisa nu mai este printre noi, iar fiica cealaltă din Spania nu a venit în România. La ei deja Paștele a trecut, a fost duminica trecută, că acolo sunt catolici, nu ortodocși ca noi. Bine, Adelina nu și-a schimbat religia, dar se dă după ei, acum ei nu mai sunt liberi.

Anul ăsta, de Paște, nu am luat nici miel, am avut carne de porc de la Crăciun și am făcut din carnea aia tot felul de mâncăruri, cum ar fi sarmale, friptură, ciorbă, ca orice om”, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!

Tatăl Denisei Răducu, cu gândul la ea

Denisa a fost înmormântată în localitatea ei natală, mai exact în Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea, acolo unde locuiește și acum tatăl său. Așa că mormântul artistei este mereu curat și plin de lumânări.

„Cum vă ziceam este o perioadă destul de grea sufletește pentru mine, dar toate trec ușor-ușor. Atunci când mă duc la serviciu trece altfel timpul. Pentru că acolo suntem mai mulți, unul zice o glumă, altul altă glumă și uit pe moment de toate.

Am fost și la cimitir la Denisa, de Paște, normal, nici nu se discuță să nu mă duc. Nu o visez deloc pe Denisa, nici nu sunt eu cu visele, dar aș vrea să îmi mai apară prin vis poate îmi mai zice ceva... cum este, cum se simte..., dacă îi este dor de casă. Că mie tare îmi este dor de ea!”, a mai spus, în exclusivitate pentru Click!, Emilian Răducu.

Click! spune

Până la vârsta de 27 de ani, Denisa Răducu strânsese o avere frumușică. Mai exact, regretata cântăreață de muzică de petrecere avea cumpărat un apartament, în București, începuse construcția unei case, în comuna sa natală, și conducea un autoturism de lux.

De asemenea, pe lângă veniturile adunate din cântări, regretata solistă mai primea bani și din drepturile de autor. Din cauza acestor venituri s-a și iscat, recent, un adevărat conflict între tatăl Denisei și unchiul ei, Florin Pește, cel care i-a fost și impresar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net