Ce sexy este Andreea Mantea la 38 de ani! Ce cadou inedit a primit de ziua ei

Andreea Mantea a împlinit astăzi, 20 septembrie, frumoasa vârstă de 38 de ani! Îndrăgita prezentatoare se poate considera o adevărată norocoasă pentru ca a avut parte numai de bucurii în această zi minunată, atât din partea celor dragi, a fanilor, cât și a concurenților din emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Ce sexy este Andreea Mantea la 38 de ani! Ce cadou inedit a primit de ziua ei 

În timp ce Andreea Mantea, gazda emisiunii „Casa iubirii”, era alături de fete, băieții au intrat pe neașteptate, aducându-i dulciuri, flori și cadouri speciale, asta, în timp ce îi cântau plini de bucurie „La mulți ani!”. Surprinsă și emoționată, Andreea a declarat cât de mult înseamnă fiecare concurent pentru ea.

„Vă mulțumesc tare, tare mult și nici dacă manifestam, nici dacă îmi doream, nu puteam să am asemenea frumusețe de concurenți aici, în acest sezon. Îmi sunteți foarte dragi și iată că fiecare sezon vine, în parte, cu persoane speciale. Fiecare dintre voi aveți acel ceva care îmi cucerește un pic din inimă”, a spus în direct.

Totodată Andreea a primit o surpriză deosebită și din partea familiei. Mama sa a trezit-o în miez de noapte pentru a-i oferi un tort delicios și pentru a o celebra. Andreea însă a fost luată prin surprindere și a mărturisit că s-a speriat, totul, din cauza faptului că a uitat că asta este surpriza mamei sale an de an.

În același timp, prezentatoarea a primit o mulțime de urări frumoase din partea fanilor și a altor prieteni de showbiz. Vedeta a primit o mulțime de laude din partea admiratorilor care o iubesc pentru felul său de a fi și pe care o cosinderă o inspirație! 

Astăzi sărbătorim nu doar ziua dumneavoastră, ci și impactul pozitiv pe care îl aveți asupra noastră. Sunteti o persoana dedicata, care ne inspiră să visăm mai mult și să muncim mai mult.”, a fost unul dintre mesajele de la fani.

Drept răspuns Andreea a spus: „Vă mulțumeeeeeesc din toată inima pentru mesaje, urări, cadouri și toate gândurile bune! Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, pentru încredere și pentru vorbele voastre frumoase! Pentru mine înseamnă enorm! Vă mulțumesc, mă înclin și vă doresc tot ce este mai bun și bine! Tot ceea ce aveți nevoie să vă găsească! Vă iubesc!”, a transmis Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net