Cum l-a surprins Andreea Mantea pe fiul ei, David, pe camerele de supraveghere. Ce făcea micuțul când ea nu era acasă

Andreea Mantea și fiul ei, David, au o relație cu totul specială. Prezentatoarea TV a știut întotdeaua cum să se împartă între carieră și rolul de mamă, făcând tot posibilul că băiețelului ei să nu-i lipsească nimic. Deși, la rândul său, David este un copil cuminte și ascultător, a găsit o metodă prin care să o păcălească pe mama sa, încălcând o regulă pe care vedeta Kanal D i-a impus-o. Ce făcea fiul Andreei Mantea când ea nu era acasă?

Cum l-a surprins Andreea Mantea pe fiul ei, David, pe camerele de supraveghere / foto: arhiva Click!
Cum l-a surprins Andreea Mantea pe fiul ei, David, pe camerele de supraveghere / foto: arhiva Click!

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, este mămica unui băiat, David, pe care îl crește singură de când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl lui. Prezentatoarea TV este extrem de mândră de fiul și are grijă să-i ofere o educație frumoasă. Ea și micuțul au o relație specială, obișnuiesc să meargă în multe vacanțe și fac multe activități împreună.

Însă, se pare că, cu toate că David e un copil cuminte și ascultător, mai face și câte o năzbâtie. Andreea Mantea, deși nu îi interzice accesul la telefon, găsește soluții pentru a menține echilibrul între accesul la tehnologie și evitarea dependenței de ecrane. Dar, recent, în cadrul unui interviu, vedeta Kanal D a dezvăluit că fiul ei a găsit o metodă prin care să o păcălească și să stea mai mult pe telefon.

„Am înnebunit! Simțeam că am rămas fără aer! Mă sufocam!”

„Cu bunica este ceva…Doamne! Nu se poate! Am fost plecată un weekend la mare, a fost primul weekend din viața mea, în care am zis: plec! Weekend fără job, fără nimic. M-am dus la o nuntă! David nu a vrut să meargă cu mine. Mi-am luat primul weekend de distracție, fără el. Și eu nu știam de ce se întâmplă acest lucru.

El a văzut unde i-am ascuns telefonul și de asta a insistat să rămână acasă cu bunica. «Mi-e dor de bunica, că nu am mai văzut-o, că am luat vacanță. Te rog, mama! Trebuie să mergi și tu să te relaxezi fără mine, să nu te stresez, să nu te supăr, să nu te enervez! La nuntă, lumea trebuie să se îmbrace frumos, eu nu vreau să stau cu cămașa așa, să mă deranjeze! Hai, te rog, vreau să stau acasă! Uite, să am grijă de animăluțe!» Bine, mama!.

Și intru pe camere și îl văd pe telefon! Am înnebunit! Simțeam că am rămas fără aer! Mă sufocam! Și-l sun. Alo! Alo! Bună ziua! «Îmi cer mii de scuze, David nu este aici. Ceea ce vedeți acum este o iluzie optică. (râde)» Te omor! «Mama, nu are sens să pleci acum de acolo, să vii!»”, a povestit Andreea Mantea, pentru ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net