Andreea Mantea, agresată sau nu de Cristi Mitrea? Fostul iubit al prezentatoarei TV nu s-a putut abține și a oferit un răspuns categoric: „E ușor să pozezi în victimă”

Ultima actualizare:

În urmă cu ceva timp, Zanni, într-o discuție în contradictoriu pe care a avut-o cu Cristi Mitrea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, a implicat-o pe Andreea Mantea, acuzându-l pe luptătorul MMA de violență domestică. Cristi Mitrea neagă acuzațiile, subliniind faptul că nu există nicio dovadă care să ateste faptul că el ar fi agresat vreodată o femeie.

Cristi Mitrea neagă acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea / foto: arhiva Click!
Cristi Mitrea neagă acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea / foto: arhiva Click!

În urmă cu ceva timp, Zanni a apărut în emisiunea lui Măruță, unde a avut un schimb de replici dure cu Cristi Mitrea, aducând în discuție trecutul tumultos al luptătorului MMA și acuzându-l că a fost violent cu Andreea Mantea. De altfel, și prezentatoarea TV l-a acuzat în trecut că a bătut-o inclusiv când era însărcinată cu copilul lor, motiv pentru care nu l-a trecut pe certificatul de naștere al fiului lor.

Cristi Mitrea neagă acuzațiile și susține că nu există nicio dovadă care să ateste faptul că el ar fi agresat vreodată o femeie. Discuția a fost reluată într-o ediție recentă a show-ului „La Măruță'”, când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă au existat vreodată dovezi în acest sens:

Cristi Mitrea: „E ușor să pozezi în victimă”

„Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu de-a lungul timpului ai avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită? Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe luptătorul MMA.

La fel ca în trecut, Cristi Mitrea a negat acuzațiile și spune că nu există plângeri pe numele său.

„Nu, nu am avut, referitor la ce spunea copilul acesta (n.r. Zanni), și cu agresiunile nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femeie și nu am niciun raport de la poliție, în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi și lumea… vorbeam de victimele astea (n.r. din emisiune), la ce s-a întâmplat aici”, a susținut Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița”. Cei doi au început apoi o relație, iar la scurt timp, vedeta a rămas însărcinată. Din nefericire, relația lor nu a durat prea mult timp, iar ei au decis să meargă pe drumuri separate. Când băiețelul lor a venit pe lume, nu mai formau un cuplu, iar luptătorul nu a fost trecut pe certificatul de naștere al fiului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net