Cristina ICH l-a uimit pe Măruță! Care e, de fapt, numele ei real din buletin

Cristina Ich nu s-a numit, de fapt, Cristina Ich! Celebra influenceriță și-a dezvăluit adevăratul nume de familie, pe care doar cei mai apropiați oameni îl știau în urmă cu ceva timp. Între timp, vedeta a reușit să își schimbe numele și este în culmea fericirii.

Cristina ICH l-a uimit pe Măruță!
Cristina ICH l-a uimit pe Măruță!

Cristina ICH l-a uimit pe Măruță!

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, iubita lui Pițurcă Jr. a făcut mărturisiri despre numele său adevărat. Moldoveanca a răspuns la toate întrebările prezentatorului și a clarificat faptul că în acte se numea la acea vreme Cristina Micu.

„Ich scrie la tine în buletin?”,  a întrebat-o Măruță.

În curând!”, a fost răspunsul Cristinei, care voia să își însușească cu drepturi depline acest nume.

Între timp însă, iată că marea dorință i s-a îndeplinit: „Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de azi sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă”, a scris vedeta la InstaStories.

Vedeta nu a vrut însă să spună povestea acestui nume cu care se prezintă încă din 2009, de când nici nu apăruse Instagram-ul. Tânăra a mărturisit că este un subiect sensibil pe care nu și-ar dori să îl abordeze vreodată.

E o poveste atât de lungă și destul de personală și ar fi singurul lucru pe care eu nu aș vrea să îl explic niciodată. Nu înseamnă conjugarea verbului „a fi” în germană, să nu exagerăm, nu sunt atât de lipsită de imaginație. E acolo o poveste destul de încărcată, dar cred eu că numele ăsta mă va ajuta într-un fel, o să scot în curând și propriul meu brand. Numele e mult mai sonor decât Cristina Micu.”, a spus Cristina. Iată așadar, că își dorește că numele său să ajungă cât mai departe în lume.

Cât despre părinți, aceasta a mărturisit că nu prea erau de acord să își schimbe numele însă consideră că nu aveau motive să adopte o astfel de atitudine din moment ce atât mama sa, cât și tatăl vitreg au nume diferite de-al ei. Vorbim despre un tată vitreg, întrucât vedeta a fost părăsită de tatăl natural la vârsta de numai doi ani.

Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-o dată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută”, a declarat Crisitina Ich, în podcastul „Acasă la Măruță”. 

Cristina Ich s-a împăcat cu Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câțiva ani de zile, rodul iubirii lor fiind micuțul Noah (4 ani). Cei doi i-au urmat sfatul lui Victor Pițurcă și s-au împăcat, după o perioadă în care au stat despărțiți.

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: <<Trebuie să știi să ai grijă de familia ta>>! Poate fi în continuare (nr. rellația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti. Păi, cum?! E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil” , a spus Victor Pițurcă, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net