Andreea Mantea, mesaj pentru femeile care folosesc filtre de înfrumusețare: „Nu le mai puneți să fiți toate trase la indigo”

Ultima actualizare:

Andreea Mantea (37 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Are întotdeauna grijă de imaginea ei și reușește să arate impecabil, chiar și fără filtrele de înfrumusețare. Chiar de curând, vedeta a vorbit despre acest aspect, mărturisind că nu îi place să le folosească.

Andreea Mantea este împotriva filtrelor de înfrumusețare
Andreea Mantea este împotriva filtrelor de înfrumusețare

„Nu mai puneți filtrele alea să fiți toate trase la indigo”

Folosirea filtrelor de înfrumusețare a devenit demult un trend în rândul femeilor. Chiar și vedetele s-au dovedit a fi dependente de aceste efecte, cu excepția Andreei Mantea. Prezentatoarea TV susține că este complet împotriva lor și le îndeamnă pe cele care le folosesc, să renunțe la acest obicei.

„Lăsați-mă așa, nu mai puneți filtrele alea să fiți toate trase la indigo, că e păcat. A devenit un trend, probabil și-au găsit modele greșite, înseamnă foarte mult pentru ele acele modele, fac asta ca să fie cât mai impecabile pentru că așa văd, iar atunci dacă modelul meu face așa, fac și eu așa”, a declarat Andreea Mantea în emisiunea Play IT.

„Nu există om urât, trebuie să înțelegeți asta”

Andreea Mantea mărturisește că vrea să se afișeze în fața oamenilor exact așa cum este. De asemenea, ea încurajează femeile să se mulțumească cu felul în care arată și să nu mai apeleze la îmbunătățirile aduse de filtrele de înfrumusețare.

„Lasă-mă pe mine așa cum sunt. Sunteți foarte frumoase, nu există om urât, trebuie să înțelegeți asta. Suntem creația lui Dumnezeu după chipul și asemănarea lui, după divinitate, după tot ceea ce înseamnă această lume, această viață. Sunteți superbe, sunteți minunate, extraordinar de frumoase. Aveți ceva al vostru care nu poate fi luat, nu poate fi dat deoparte și nu poate fi acuzat de urâțenie”, a completat prezentatoarea TV.

Cum reușește Andreea Mantea să se mențină în formă

Cu toții știm că Andreea Mantea are o frumusețe nativă și se poate lăuda chiar și cu o siluetă demnă de invidiat. De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat care este trucul la care apelează pentru a se menține în formă, iar ea a oferit detalii surprinzătoare în acest sens.

„Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu.

Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu mă îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo”, declara ea pentru Ciao, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
image
actualitate.net
image
actualitate.net