Andreea Mantea, mai sinceră ca niciodată! Cât de greu îi este să-și crească singură copilul: „Nu poate exista un lucru...”

Îndrăgita prezentatoare de televiziune reușește cu brio să treacă peste orice hop din drumul ei și se asigură ca atât ea, cât și cei dragi, au o viață lipsită de grijă. Andreea Mantea, căci despre ea este vorba, se încadrează în categoria mamelor singure, care reușesc cu mult efort și dragoste să formeze adevărate caractere. Cât de greu este să fii în acest rol, mărturisește chiar vedeta. 

Andreea Mantea și fiul său. Foto: arhiva personală.
Andreea Mantea și fiul său. Foto: arhiva personală.

Prezentă ceva timp în urmă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea făcea o serie de dezvăluiri importante din viața ei, însă un detaliu important nu a putut fi trecut cu vederea: viața ei de mamă singură. 

Andreea Mantea, despre greul și frumosul de a-și crește singură copilul 

Anul 2015 a fost unul plin de provocări pentru prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, căci însărcinată fiind cu David, a decis să iasă din relația toxică în care era cu Cristian Mitrea, tatăl băiețelului ei. 

Și-a acceptat rolul de mamă singură și, în ciuda greutăților care-i apăsau sufletul, și-a luat inima în dinți și a îmbrățișat provocările și momentele frumoase trăite alături de David. 

„Denise Rifai: E greu să fii mamă singură?”

Andreea Mantea: Da, este foarte greu, dar este fantastic de frumos! Este...nu cred că mai poate exista un lucru, să mai vină, să mai apară un lucru în viața mea care să-mi ofere atât de multă împlinire. Și acum eu am prostul obicei să fumez, din când în când, dar mă ascund în baie.”, povestea Andreea Mantea, invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Eu singură am reușit să fac asta” 

Acum ceva timp, bruneta mărturisea faptul că se mândrește cu faptul că a crescut un copil exemplar, în ciuda faptului că a făcut asta de una singură. 

"Sunt o femeie singură, cu un copil crescut exemplar, e haios, este ironic, este foarte deştept, îi place să citească. Nu îmi vine să cred că există așa un copil la 7 ani. Eu singură am reuşit să fac asta. Mai am şi job, am avut de când l-am născut. El avea o lună şi jumătate de când m-am întors la muncă. Muncesc non stop, gătesc trei feluri pe zi. Pe lângă asta, am nevoie şi să fiu femeie, am nevoie de timpul meu personal, eu cu mine, cu o carte, cu yoga. Sunt fericită, sunt bine", a dezvăluit Andreea Mantea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net