De ce și-a ținut Andreea Mantea viața amoroasă „la secret”. Cu cine s-a iubit timp de 5 ani: „De aici închipuiți-vă ce vreți”

Andreea Mantea a dat cărțile pe față! Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a mărturisit ce crede despre secrete și dacă mai are vreunul în viața sa... Ei bine, suntem obișnuiți cu firea discretă a Andreei, mai ales că timp de 5 ani de zile a reușit să își ascundă fosta relație cu brio. Iată însă ce secret mai are acum!

Secretele Andreei Mantea
Secretele Andreei Mantea

Iubitul secret al Andreei Mantea

După cum știm, 5 ani de zile, Andreea Mantea a avut o relație un coleg din Kanal D. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, fostul iubit al Andreei, luptătorul MMA Cristi Mitrea, cel care este șă tatăl lui David, a divulgat numele iubitului de atunci al vedeti. „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a spus în urmă cu ceva timp Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.

Andreea și Valeriu s-au cunoscut chiar pe platoul de filmare de la emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D. Emisiunea a fost moderată de vedetă încă din anul 2016, alături de Bursucu. Aceștia chiar s-ar fi și logodit în 2020 așa cum se specula prin presă însă iată că flacăra dragostei n-a ținut prea mult și și-au spus „adio”. Abia după ceva timp, vedeta a mărturisit că motivul despărțirii a fost infidelitatea fostului partener. 

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, Andreea a dezvăluit că nu mai formează un cuplu și mai mult, a dat de înțeles că nici nu o mai interesează vreo altă relație: „Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul prețios. Dacă pun ochii pe cineva și acel cineva mă place și vrem să bem un vin și să stăm de vorbă, nu zic că nu o să o fac, dar de implicare emoțională, sentimente, viață împreună, planuri, vise, nu.”

Secretele Andreei Mantea

Și iată că de doi ani nimeni n-a mai surprins-o pe vedetă la brațul vreunui bărbat. Se pare că prioritățile sale în viață sunt copilul și munca, iar mai nou a început să se axeze foarte mult pe vindecare. Cât despre secrete, momentan ar avea unul singur așa cum a dezvălui în exclusivitate pentru UNICA.ro.

„A trecut perioada aceea în care încercam să ascund anumite lucruri pentru că mi-am dat seama că ascunderea adevărului nu face decât să te obosească. Nu face decât să te frământe, să te țină cu gândul acolo. Să ai teama ca nu cumva să se afle. Și am renunțat, am renunțat pentru că e atât de frumos să trăiești liber, să pui capul pe pernă liniștit noaptea și să nu te intereseze nimic. Să spun asta sunt, dacă vă place bine, dacă nu, iară-și bine. Nu am, chiar nu am secrete. În schimb am secretele prietenelor și le țin foarte, foarte bine. 

Am un secret pe care și eu am început să-l descopăr abia acum. Fiind un secret, nu ți-l pot spune, mai ales că este la început. Aș vrea să merg un pic pe partea asta, să descopăr mai multe. La un moment dat, poate fi spus, dar deocamdată și eu descopăr. Și pe mine m-a fascinat. Nu mă așteptam. A început să mă atragă foarte mult partea asta de vindecare alternativă, atât. De aici închipuiți-vă ce vreți.”, a spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net