Acuzată că s-a făcut „dolofană”, Andreea Mantea sfidează dietele! Ce bombă calorică a mâncat, la ceas de seara

Andreea Mantea (37 de ani) face parte, fără dar și poate, din topul celor mai frumoase românce. Vedeta de televiziune a uimit mereu cu frumusețea ei, chiar dacă au existat momente în care a oscilat cu greutatea. Acum, la ceas de seară, bruneta a ales să își satisfacă pofta de dulce, fără a mai ține cont de reguli. 

Andreea Mantea nu ține mereu cont de reguli / foto: Social media
Andreea Mantea nu ține mereu cont de reguli / foto: Social media

Ca orice femeie, și prezentatoarea TV are momente în care depășește numărul optim de kilograme, însă mereu are un as în mânecă și reușește să revină rapid la forma inițială. 

Andreea Mantea, pofte dulci la ceas de seară 

În ultimele luni, ea însăși se plângea de faptul că luase câteva kilograme în plus. De asemenea, admiratorii au observat și ei că era mai dolofană, însă mulți au fost de părere că îi stătea mai bine așa. 

După ce a mai dat câteva kilograme jos, Andreea are grijă să își dea voie să își satisfacă anumite pofte culinare, chiar la ceas de seară. Nu ține cont, se pare, de reguli mereu, semn că nu se teme să intre, din nou, într-o luptă a caloriilor. 

Într-o postare pe InstaStory, frumoasa brunetă le-a arătat urmăritorilor cum se răsfață ea: a postat o fotografie în care apare o carte, dar și înghețată și napolitane. 

Poftele Andreei la ceas de seară / foto: Captură InstaStory
Poftele Andreei la ceas de seară / foto: Captură InstaStory

Cum reușește Andreea să slăbească 

În primăvara acestui an, vedeta dezvăluia trucurile care o ajută să slăbească: o dietă sănătoasă și intermitent fasting. 

,,Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.”, a dezvăluit Andreea Mantea, potrivit viva.ro.

Ea ajunsese la numărul de kilograme dorite, care oscilau între 49 și 50.

,,Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: 'Bună Ilinca. Și îl închid.”, a continuat Andreea Mantea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net