Andreea Mantea și „corvoada secretelor”. Bruneta face dezvăluiri neașteptate: „Ai teama ca nu cumva să se afle”

Andreea Mantea (37 de ani) este, fără dar și poate, cu siguranță una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune. Tranșantă și sinceră așa cum deja ne-a obișnuit, moderatoarea emisiunii „Capriciile iubirii” a atins un subiect destul de sensibil pentru mulți dintre noi: secretele pe care le purtăm și, oarecum, ne temem să nu fie dezvăluite. 

Andreea Mantea / foto: Social media
Andreea Mantea / foto: Social media

Și ea, la rândul ei, s-a aflat în această ipostază. Bruneta a mărturisit că una dintre cele mai istovitoare poveri pentru ea a fost aceea de a încerca să-și țină secretele cât mai bine păzite, până la un moment dat când a realizat că această „luptă” nu face altceva decât să o sleiască de puteri. 

Mai are Andreea Mantea secrete? 

Atunci când devii persoană publică, cea mai mare teamă a ta și dorință a celorlalți totodată o reprezintă dezvăluirea secretelor. Toți avem un trecut, mai frumos sau nu conturat, pe care-l regretăm sau am vrea să-l retrăim. 

La rândul ei, și prezentatoarea TV s-a confruntat cu teama că, la un moment dat, ar putea să-i fie dezvăluite secretele. Această corvoadă a durat până în punctul în care a conștientizat că această muncă inutilă nu face altceva decât să-i consume energia, să ridice nivelul de stres, ajungând la concluzia că cel mai frumos și sănătos este acela de a trăi liber de griji și temeri. 

„A trecut perioada aceea în care încercam să ascund anumite lucruri pentru că mi-am dat seama că ascunderea adevărului nu face decât să te obosească. Nu face decât să te frământe, să te țină cu gândul acolo. Să ai teama ca nu cumva să se afle. Și am renunțat, am renunțat pentru că e atât de frumos să trăiești liber, să pui capul pe pernă liniștit noaptea și să nu te intereseze nimic. Să spun asta sunt, dacă vă place bine, dacă nu, iară-și bine. Nu am, chiar nu am secrete. În schimb am secretele prietenelor și le țin foarte, foarte bine.”, a mărturisit îndrăgita vedetă, potrivit Unica.ro

Andreea Mantea, atrasă de vindecarea alternativă 

Rugată în timpul interviului să dezvăluie un secret despre ea, Andreea a fost extrem de rezervată în explicații, puctând doar faptul că a descoperit vindecarea alternativă, domeniu despre care a recunoscut că a atras-o, oferind însă nu prea multe detalii.

„Am un secret pe care și eu am început să-l descopăr abia acum. Fiind un secret, nu ți-l pot spune, mai ales că este la început. Aș vrea să merg un pic pe partea asta, să descopăr mai multe. La un moment dat, poate fi spus, dar deocamdată și eu descopăr. Și pe mine m-a fascinat. Nu mă așteptam. A început să mă atragă foarte mult partea asta de vindecare alternativă, atât. De aici închipuiți-vă ce vreți.”, a continuat vedeta, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net