Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala grea de care suferă! Cum face față prezentatoarea

Frumoasă, talentată și de succes, însă extrem de discretă în anumite privințe ale vieții sale personale și momente din trecutul ei. Andreea Mantea este o prezență îndrăgită în social media și pe micile ecrane, reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor însă nu mulți cunosc boala grea cu care se confruntă.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala grea de care suferă!
Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala grea de care suferă!

Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala grea de care suferă! 

Are o carieră de 18 ani în televiziune și în ciuda provocărilor din viața personală, Andreea Mantea este o apariție ireproșabilă. Totuși, vedeta trece și prin momente foarte grele pe care încearcă să le gestioneze cum poate mai bine. De ceva vreme suferă de o boală autoimună care o obligă să ia 10 pastile pe zi. În ciuda acestui fapt, Andreea, deși are anumite restricții alimentare uneori nu se poate abține de la anumite plăceri precum ceapa și își riscă sănătatea. 

Vedeta a dezvăluit când i s-a declanșat boala: „Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la Teo Show.

Recent, într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, prezentatoare a vorbit despre modul în care reușește să facă față acestei afecțiuni:

În rest sunt foarte bine. Foarte, foarte, foarte bine. Consider că am ajuns într-un punct în care, orice fel de afecțiune aș avea, o diminuez. Încet, încet cred, sper, îmi doresc și știu că așa va fi, o să dispară. Acum lumea care mă aude o să spună nu se poate. Eu cred că e vorba doar de aici (n.red. arătând spre cap). Am controlat multe afecțiuni până în prezent și consider că pot să fac asta în continuare, doar de aici (n.red. arătând spre cap) și de aici (n.red. arătând spre inimă)”, a declarat Andreea Mantea, pentru UNICA.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net