Andreea Mantea, adevăruri dureroase din viața personală: „Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt.”

Ultima actualizare:

Mereu radiantă și plină de carismă, Andreea Mantea reușește să mascheze cu un zâmbet nefericirile pe care uneori le are. Iubita prezentatoare de televiziune și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre adevărurile dureroase din viața personală. Din păcate îndrăgita vedetă a trăit multă suferință de-a lungul timpului și a fost dezamăgită în moduri cumplite, însă toate acestea au făcut doar mai puternică.

Andreea Mantea, adevăruri dureroase din viața personală
Andreea Mantea, adevăruri dureroase din viața personală

Andreea Mantea, adevăruri dureroase din viața personală

Andreea Mantea a fost o fire mereu discretă în ceea ce privește viața personală, însă nu s-a ferit să vorbească sincer despre lecțiile pe care le-a primit de la viață. La interviul Fresh by Unica, prezentatoarea și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit cât de dureroase au fost unele momente din viața sa. Chiar dacă a fost extrem de dezamăgită de anumiți oameni, asta nu a făcut-o să se închidă în ea.

Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. (…) Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt”, a mai spus Andreea Mantea, la Fresh by Unica.

Totuși, durerea a făcut-o să fie ceva mai prudentă la oameni și să nu se mai încreadă orbește în oricine, motiv pentru care cu greu i se câștigă încrederea, mai ales că își dă seama imediat de intențiile ascunse ale oamenilor.

Lucrurile astea le observ, nu intru în ele, să mă ierte Dumnezeu. Nu-mi trebuie așa ceva. Dar sunt șocată. Sunt șocată de ceea ce văd. De-asta am foarte puțini prieteni.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Cât despre vindecare, Andreea Mantea știm că este o persoană destul de spirituală. Vara trecută chiar a fost într-o vacanță exotică unde a încercat să afle mai multe despre aceste taine ale purificării sufletești. Vedeta spune însă că vindecarea vine din fericire.

Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supermă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav.”, a spus Andreea Mantea pentru echipa Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net