Andreea Mantea, apariție spectaculoasă pe plajă! Ce destinație exotică a ales la început de an

Andreea Mantea (37 de ani) se bucură de relaxare din plin în această perioadă! După ce și-a petrecut Revelionul în Dubai alături de fiul său, David, iată că acum este în Maldive unde se bucură de razele soarelului împreună cu puștiul său.

Andreea Mantea, apariție sexy în Maldive

În cele mai recente imagini postate pe contul său de Instagram, bruneta apare în mai multe fotografii în timp ce era la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese de culoare albastru închis cu imprimeuri pe el. De asemenea în una dintre fotografii, prezentatoarea TV apare alături de fiul său, într-un moment când se juca cu David.

 „Sa ai parte de multe momente de relaxare, fericire și liniste! Vacanță plăcută!”, „Vacanță frumoasă”, „Sexy”, „Wow ce frumusețe sexy ești și ce corp sexy și ce fund sexy ai. Vacanță plăcută” , acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea din partea persoanelor din mediul online.

Fluctuații de greutate

Andreea Mantea a trecut în ultimii ani prin probleme în ceea ce privește greutatea. Însă, datorită unei diete mai stricte și prin puterea gândului de a slăbi a reușit să scape de o parte din kilogramele nedorite.

„Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: 'Bună Ilinca. Și îl închid”, a spus Andreea Mantea pentru revista Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net