Andreea Mantea, adevărul despre boala de care suferă. A decis să întrerupă tratamentul: „Nu o să dispară niciodată!”

Mereu radiantă și plină de carismă, Andreea Mantea reușește să mascheze cu un zâmbet nefericirile pe care uneori le are. Iubita prezentatoare de televiziune și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată, expunând și motivul pentru care a decis să întrerupă tratamentul. 

Andreea Mantea / foto: social media
Andreea Mantea / foto: social media

Au trecut ani de zile de când Andreea Mantea se confruntă cu o boală autoimună care a necesitat medicație, mai concret, 10 pastile pe zi. Vedeta a luat însă decizia de a renunța la medicamente, alegând calea Divinității. 

„N-o să dispară niciodată o boală autoimună”

Într-un interviu oferit presei, bruneta a vorbit despre boala sa autoimună  care îi provoacă alergii și o face să acumuleze kilograme în plus, și a declarat că decizia ei a fost aceea de a întrerupe medicație și a-i cere ajutor lui Dumnezeu, considerând că este cea mai înțeleaptă decizie pe care a luat-o în acest sens. 

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV, la Fresh by Unica.

Andreea Mantea, despre cum dezamăgirile s-au transformat în lecții de viață

Dezamăgită de oameni, Andreea a decis să învețe lecția din fiecare experiență pe care a avut-o și să transforme tot răul de care a avut parte în adevărate lecții de viață: 

  „Înainte credeam foarte ușor în oameni. Și mi-o luam de fiecare dată. Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. Am fost atât de dezamăgită de oameni cum n-am crezut c-o să fiu vreodată. Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt. Eu știu dacă omul ăla mă minte sau nu mă minte”, a mai spus Andreea Mantea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net