Andreea Mantea, cu formele la vedere! Cum își menține silueta sexy prezentatoarea: „Pun în apă în fiecare dimineață”

Frumoasă, talentată și de succes, însă extrem de discretă în anumite privințe ale vieții sale personale și momente din trecutul ei. Andreea Mantea este o prezență îndrăgită în social media și pe micile ecrane, reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor. Iată cum își menține silueta sexy prezentatoarea.

Andreea Mantea, cu formele la vedere
Andreea Mantea, cu formele la vedere

Andreea Mantea, cu formele la vedere

La cei 37 de ani ai săi, prezentatoarea de la „Casa Iubirii”, se laudă cu un fizic superb, dar pentru care nu depune multe eforturi. În ultimul timp, vedeta a reușit să slăbească miraculos, iar acum nu ocolește nicio ocazie de a-și arăta trupul de zeiță. Recent, vedeta Kanal D a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare care au tăiat respirația fanilor. Prezentatoarea ș-a afișat la mare într-un costum de baie din două piese care i-a lăsat la vedere formele voluptoase.

Cât despre silueta sa de vis, vedeta a dezvăluit că nu are un secret anume prin care reușește să se întrețină. Andreea a mărturisit însă că este atentă la mâncare și că este adepta ceaiurilor, conform unui interviu pentru Wowbiz.ro.

„N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot cea aud că ar funcționa, încerc și eu. Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec.

Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma. Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”, a declarat Andreea Mantea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
image
actualitate.net
image
actualitate.net