Ce sexy este soția doctorului Adrian Marinescu! E cu 17 ani mai tânără! Poze de la nuntă

Ultima actualizare:

Este în prim plan zilnic, de doi ani de când a început pandemia, dar puțini știu cine îl așteaptă acasă zi de zi. Doctorul Adrian Marinescu, managerul Institutului Matei Balș, are o soție de o frumusețe rară. Emma Marinescu este mai tânără cu 17 ani decât celebrul medic infecționist și este de profesie arhitect.

Emma și medicul Adrian Marinescu sunt căsătoriți de șase ani Sursa: Instagram
Emma și medicul Adrian Marinescu sunt căsătoriți de șase ani Sursa: Instagram

Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balș, a venit, în premieră, într-o emisiune de televiziune alături de frumoasa sa soție, Emma Marinescu. Ce doi au povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

„A fost dragoste la prima vedere! Ne-am întâlnit în parcare!”

Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un un punct de întâlnire într-o parcare”, a povestit Emma Marinescu, în emisiunea „La Măruță”, de la ProTV.

Nu a trecut nici un an și a venit și cererea în căsătorie.

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!”, a mai spus Emma Marinescu.

Deși între celebrul medic și soția lui, de profesie arhitect, e o diferență de vârstă de 17 ani, aceștia nu au luat în seamă gura lumii.

Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârs între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!”, a precizat medicul, Adrian Marinescu, la Pro TV.

Medicul infecționist Adrian Marinescu vine dintr-o familie de profesori universitari în biologie și este căsătorit de șase ani cu Emma Marinescu (31 de ani), de profesie arhitect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net