Cele mai bizare obiceiuri ale vedetelor. Actrița din România care a devenit obsedată de mirosul de clor

Atunci când vine vorba despre plăcerile ciudate ale vedetelor, multe nume din showbiz-ul românesc au fost luate în vizor după anumite mărturisiri pe care le-au făcut în acest sens. Recent, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România a recunoscut faptul că îi place extrem de mult mirosul de clor. 

Femeie în piscină / foto: Pixabay
Femeie în piscină / foto: Pixabay

Pe cât de faimoase sunt, pe atât de ciudate sunt anumite obiceiuri ale vedetelor. Printre ele nu se numără doar plăcerea față de mirosul de clor, ci și folosirea cremelor pentru hemoroizi în tratamentele faciale, deschiderea uşilor doar cu ajutorul coatelor şi păşirea în avion numai cu piciorul drept.

Cele mai ciudate obiceiuri ale vedetelor 

Recent, pe pagina personală de Instagram, Victoria Răileanu a dezvăluit faptul că este „obsedată” de mirosul de clor. Dezvăluirea cu pricina a făcut-o în contextul în care a postat o fotografie făcută la bazinul de înot, în dreptul căreia a scris următoarea mărturisire: 

„Mai e cineva obsedat de mirosul de clor pe aici?”.

Victoria Răileanu, obsedată de mirosul de clor / foto: Captură InstaStory
Victoria Răileanu, obsedată de mirosul de clor / foto: Captură InstaStory

Obiceiuri bizare ale starurilor de la Hollywood

Indiferent dacă sunt considerate „ciudate” sau nu, diverse obieciuri de-ale starurilor de peste Ocean au făcut înconjurul Internetului. Cu toate că sunt recunoscute la nivel mondial, acest lucru nu le face să renunțe la anumite obiceiuri pe care le au sau superstiții de care țin cont ori de câte ori desfășoară o acțiune anume. 

Jennifer Aniston, una dintre cele mai renumite actrițe de la Hollywood, păstrează cu sfințenie o regulă ori de câte ori pășește în avion. Are grijă să facă acest lucru cu piciorul drept, existând superstiția că îi va merge bine în orice deplasare pe care o face. 

Pe cât de iubită și apreciată este de publicul larg, Lady Gaga a ieșit și mai mult în evidență, imediat după aflarea unui tabiet extrem de ciudat pe care îl are: obișnuiește să mediteze și să doarmă într-un ou gigantic. 

Jessica Simpson nu face parte din rândul persoanelor fumătoare, însă obiceiul ciudat pe care îl are ne spune că artista este dependentă de guma de mestecat cu nicotină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net