Celebritatea i-a dat în cap lui Gheboasă! I se scot dosarele de violență de la naftalină

Ultima actualizare:

Scandalul „Gheboasă” ia o amploare pe care artistul nu a anticipat-o. Valul de reacții pe care l-a stârnit în ultimele zile din partea opiniei publice, i-a adus lui Gheboasă foarte multă atenție, dar care pare că se întoarce împotriva lui! Ce a descoperit avocatul Adrian Cuculis nu-l va bucura deloc pe artist.

Scandalul „Gheboasă” ia amploare
Scandalul „Gheboasă” ia amploare

Scandalul „Gheboasă” ia amploare

După cum bine știm, prestația trapperului Gheboasă de la festivalul Untold din Cluj a împărțit țara în două. În timp ce mulți oameni, printre care părinți, dar și persoane publice l-au criticat pentru piesa „Dă-i țigancă”, pe care a interpretat-o alături de o mulțime de adolescenți, alții consideră că toate criticile dure sunt nefondate. În acest context, trapperul s-a ales și cu o amendă de 1.000 de lei după ce Jandarmeria din Cluj s-a autosesizat. Astfel artistul a fost amendat pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, conform comunicatului transmis de Jandarmeria din Cluj. 

Cum era de așteptat, Gheboasă a reacționat în cel mai scurt timp și a acuzat într-un clip de pe TikTok că a fost amendat de jandarmii clujeni „pe ochi frumoşi”, el fiind „ţigan” şi singurul aparţinând acestei etnii care a cântat pe scena de la Untold. 

Drept replică Jandarmeria a transmis că „nu aplică sancţiuni discriminatorii pe criterii sociale, etnice, religioase sau de orice altă natură. Toate acţiunile noastre sunt ghidate de principiile imparţialităţii, echităţii şi respectului pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor”, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. 

Cine este vinovat?

Avocatul Adrian Cuculis a declarat în exclusivitate pentru Știrilekanald.ro, că amenda ar fi trebuit să i se aplice trapperului imediat după ce a coborât de pe scenă. „Din punctul meu de vedere, faptul că a fost emisă această amendă, respectiv procesul verbal de constatare a contravenției, reprezintă o încălcare a dispozițiilor legale și pe cale de consecință, interpretul o să o poată anula în instanță amenda primită. Probabil că amenda a fost aplicată ca urmare a inflamării opiniei publice și nu ca un crez al organelor de urmărire a respectării conviețuirii sociale și a ordinii publice”.

I se scot dosarele de violență de la naftalină

Tot acest scandal însă pare că se adâncește din ce în ce mai rău. Deși mulți oameni sunt de partea lui Gheboasă, iată că faptele sale din trecut îl ajung din urmă pe artist în ciuda susținerii pe care o primește. Avocatul Adrian Cuculis a făcut o precizare referitoare la un eveniment de acum 5 ani care nu face decât să îi mai aducă un plus de comentarii la adresa lui Gheboasă. Mai exact, avoctaul a vorbit despre un incident în care un polițist a fost bătut de Gheboasă în trecut.

„Polițistul Prodan a fost bătut violent de către numitul Gavriș, la instigarea unui prieten de-ai săi în legătură cu un dosar penal pe care polițistul (victima) îl întocmise acestuia cu privire la infracțiuni la regimul rutier. Din nefericire pentru polițistul Prodan, faptele lui Gheboasă s-au prescris, având în vedere tergiversarea nejustificată a Parchetului care ancheta fapta de ultraj și vârsta inculpatului la data săvârșirii faptei (în minoritate)”, a explicat avocatul pentru Știrilekanald.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net