Celia e pregătită să își țină în brațe fetița! Ce spune artista despre alăptat

Celia este pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină care i-a dat ceva bătăi de cap. Artista a avut mai multe probleme, printre care și Covid în sarcină, lucru care i-a dat ceva emoții.

image

La cei 37 de ani ai săi, Celia are o familie frumoasă, o căsnicie fericită, un băiat de 7 ani, Angelo, iar duminica aceasta, pe 20 februarie, familia ei se va mări cu o fetiță mult așteptată. Celia va naște prin cezariană, la Timișoara.

“Duminica aceasta, pe 20 februarie, am programată cezariana, la Timișoara. Acum îmi este foarte greu, am luat 20 de kilograme. Nu mă pot însoți amândoi băieții mei la spital, din păcate pandemia ne ține separat. Nu va avea voie decât soțul, o singură intrare scurtă. Sunt restricții de pandemie”, a dezvăluit Celia pentru Click!

Celia a luat 20 de kilograme la a doua sarcină

Cât despre kilogramele în plus pe care le-a luat în perioada celei de-a doua sarcini, cântăreața nu se stresează, având deja experiența sarcinii cu primul copil.

“Acum m-am îngrășat 20 de kilograme, la prima sarcină am luat în plus 23 de kilograme. Primele 17 s-au dus atunci, cred că în primele 4 luni, fără niciun efort, s-au topit de la sine. Sper să fie și de data aceasta la fel de ușor, măcar cu primele 14.

Voi alăpta dacă totul decurge ok! Cu toții sunt nerăbdători să nasc și să vadă fetița, pe Sara Maria. Am mare noroc cu mama mea, care îmi va fi aproape și știu că îmi va fi de foarte mare ajutor, cel puțin în prima lună după naștere. Nu am superstiții și încerc să nu mă focusez pe temeri legate de naștere”, ne-a mai declarat Celia.

Celia nu e deranjată de celulita și vergeturile care au venit lapachet cu sarcina

Cântăreața a făcut public un mesaj în care a spus că se simte binecuvântată, chiar dacă corpul ei a suferit multe modificări și s-a îngrășat 20 de kilograme.

Nu o deranjează faptul că are vergeturi și celulită de la sarcină, pentru că important este ca fetița ei să vină pe lume sănătoasă. Celia și-a rugat fanii să nu pună presiune pe ea să slăbească repede după naștere și a mărturisit că o va face în ritmul ei, pentru că nu se va grăbi să revină la formele inițiale.

Am 37 ani și în 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune! Știu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg în plus, am aproape 38 săptămâni de sarcină, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămână din graviduța drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță... 

Da, știu, kilogramele în plus nu au cum să nu se vadă, totuși ceea ce vreau să vă spun este că: acea Mămicuță grăsuță și obosită se simte binecuvântată! Acea Mămicuță cu celulită și vergeturi a adus pe lume viața, și da, cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar ...dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte?

Acesta e oare  scopul nostru în lumea aceasta? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie”, a scris Celia pe contul personal de Instagram.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net