Celia, ultima ședință foto însărcinată. Artista arată spectaculos

Ultima actualizare:

Cântăreața Celia se pregătește să aducă pe lume ce de-al doilea copil al ei si al lui Ardeli Ancuța. Mai are o lună până va deveni din noua mămică și are o burtică foarte mare și rotundă. Pentru că se apropie momentul nașterii, artista a vrut să aibă o ședință foto profesională, așa că iată ultimele poze cu Celia cu burtică. 

Celia arată fabulos însărcinată
Celia arată fabulos însărcinată

Celia a realizat o ședință foto inedită cu burtica de gravidă. Artista se pregătește să nască în curând! Vedeta a povestit cum se simte în toată această perioadă, mai ales că a trecut și prin covid.

„33-34 săptămâni de sarcină, mai am 5 săptămâni până îmi țin prințesa în brațe ! Simt ca nu mai am răbdare. Poza aceasta este de acum 2 zile când am făcut ședința foto pentru maternitate.

Fetele m-au machiat /aranjat atât de frumos că nu știam cum să le mulțumesc. Sunteți speciale, ceea ce ador este faptul că prin machiaj trăsăturile mele nu sunt înăsprire, transmit încă finețe și feminitate. Asta iubesc la realizarea unui machiaj", a scris Celia în dreptul unei fotografii.

Solista mai are acasă un băiețel în vârstă de 7 ani, pe nume Angelo. Pentru fetita care se va naște la final de februarie a ales deja numele.

„Voi avea o fetiță într-o lună și trei zile. Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică. Am insomnii și dureri de oase. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Mie mi-a fost teamă să nu nasc cu Covid”, a spus artista in cadrul unei emisiuni tv. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net