Celia, ultima ședință foto însărcinată. Artista arată spectaculos

26 ianuarie 2022

Cântăreața Celia se pregătește să aducă pe lume ce de-al doilea copil al ei si al lui Ardeli Ancuța. Mai are o lună până va deveni din noua mămică și are o burtică foarte mare și rotundă. Pentru că se apropie momentul nașterii, artista a vrut să aibă o ședință foto profesională, așa că iată ultimele poze cu Celia cu burtică. 

image
Celia arată fabulos însărcinată

Celia a realizat o ședință foto inedită cu burtica de gravidă. Artista se pregătește să nască în curând! Vedeta a povestit cum se simte în toată această perioadă, mai ales că a trecut și prin covid.

„33-34 săptămâni de sarcină, mai am 5 săptămâni până îmi țin prințesa în brațe ! Simt ca nu mai am răbdare. Poza aceasta este de acum 2 zile când am făcut ședința foto pentru maternitate.

Fetele m-au machiat /aranjat atât de frumos că nu știam cum să le mulțumesc. Sunteți speciale, ceea ce ador este faptul că prin machiaj trăsăturile mele nu sunt înăsprire, transmit încă finețe și feminitate. Asta iubesc la realizarea unui machiaj", a scris Celia în dreptul unei fotografii.

Solista mai are acasă un băiețel în vârstă de 7 ani, pe nume Angelo. Pentru fetita care se va naște la final de februarie a ales deja numele.

„Voi avea o fetiță într-o lună și trei zile. Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică. Am insomnii și dureri de oase. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Mie mi-a fost teamă să nu nasc cu Covid”, a spus artista in cadrul unei emisiuni tv. 

stanga
dreapta
celia sarcina4 jpg
celia sarcina1 jpg
celia sarcina jpg
celia sarcina2 jpg
celia png
celia sarcina5 jpg
celia sotul fiul jpeg
celia sarcina3 jpg
celia insarcinata jpeg
celia jpeg
celia insarcinta jpeg
celia gravida jpeg
celia familie jpeg

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg