Celia, gravidă în 8 luni, mărturii despre experiența Covid: «Sarcina a fost una dificilă, m-a destabilizat »

Celia a trecut prin clipe de panică, cu mai puțin de două luni de a naște: ea a făcut din nou Covid. Solista de 37 ani a mai fost infectată cu SARS-CoV-2, alături de toată familia ei, în urmă cu un nouă luni.

image
Celia mai are o lună și o săptămână și va naște foto:Instagram

Celia a povestit, la Teo Show, că de această dată a avut noroc și a făcut o formă ușoară. Ea a glumit spunând că Covid a fost prietenos de această dată, după ce acum nouă luni a făcut o formă destul de serioasă a bolii.

”Am trecut prin altele mai dificile decât Covid. A venit la nouă luni dupa prima. Acum a fost mai ușor, am trecut fără tratament, doar cu vitamine, a fost o formă foarte prietenoasă”, a declarat Celia.

Cântăreața a recunoscut însă că a fost panicată când a văzut rezultatul pozitiv, pentru că prima dată când s-a îmbolnăvit, a fost destul de traumatizant. În plus, acum este și gravidă.

”Nu aș vrea să fie nimeni pus în situația să vadă un test pozitiv Covid în 30 și ceva săptămâni de sarcină. A fost greu pentru că, după prima data când am făcut Covid, am stiut că nu am putut să îmi stabilizez febra. Mă gândeam ce o să fac în sarcina, pentru că prima oară a fost ceva destul de traumatizant”, a completat Celia.

Soțul și fiul Celiei nu s-au îmbolnăvit

Din fericire, a doua infectare a trecut ușor, iar Celia crede că a ajutat-o mult că s-a și rugat. În plus, familia ei, soțul și fiul,  nu s-a îmbolnăvit, ceea ce a înseamnat că nu a avut un stres în plus.

”M-am rugat într-o noapte, după am fost atât de liniștită, mă și miram câtă credință am avut că va fi o formă ușoară. M-am simtit foarte protejată. Am reușit să îmi protejez și familia, ei nu au luat de la mine. Eu am trecut înainte printr-o perioadă mai dificlă, am avut o imunitate mai scăzută, ei avut o imunitate mai puternică, nici Angelo, nici soțul meu nu au luat boala”, a spus Celia.

stanga
dreapta
celia sarcina1 jpg
celia sarcina2 jpg
celia sarcina4 jpg
celia sarcina jpg
celia sarcina5 jpg
celia sarcina3 jpg

Celia: ”Prima oară, sora mea era internată cu o formă gravă”

Celia a vorbit și despre felul în care au diferit cele două infectări și a subliniat că prima oară a avut si stresul faptului că sora ei avea o formă gravă de Covid.

Eu pot să fac diferențe între experiența trecută și cea din prezent. Cred că starea mea de spirit a fost mai bună. Prima oară, sora mea era la spital, cu o formă gravă, eram prea stresată. Corpul meu nu știa cum să reacțoneze, nu sunt medic de specialitate, dar pot sa spun ce am trăit. Acum am fost mai liniștită, cred că a ajutat faptul că depășisem niște dureri insuportabile înainte, am avut acum puterea să fiu singură, nici nu eram stresată pentru alte persoane din familia mea”, a explicat Celia.

Celia, sarcină dificlă: ”M-a destabilizat”

Cântăreața nu a vrut să detalieze ce probleme a avut înainte de Covid, dar a spus că a fost destul de greu și perioada a destabilizat-o.

 ”Sarcina a fost una dificilă, dar mulțumesc că mai am o lună și o săptămână. Am o burtică imensă, abia aștept să îmi țin fetița în brațe. Am depășit etapele grele, au fost unele probleme de care nu vreau să vorbesc acum, am depășit niște momente care m-au destabilizat”, a mai spus Celia.

Celia a pierdut o sarcină acum trei ani

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța și au un băiat de șapte ani, Angelo. Cuplul a trecut printr-un moment dificil acum trei ani când Celia a mai rămas gravidă, dar a pierdut sarcina. Experiența a fost cu atât mai dureroasă cu când Ardeli Ancuța tocmai își pierduse tatăl, iar familia a decis să plece în Australia.

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna de la pierderea sarcinii, mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, a declarat Celia, la vremea respectivă.

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu