Cine e vedeta care nu pune gura pe carnea de porc?! Cu ce l-a înlocuit pe Ghiță?
De câțiva ani, prezentatoarea Prima TV Livia Graur a scos carnea de porc din meniul de pe masa de Sărbători. Iată cu ce l-a înlocuit însă!
Dacă tot anul a bifat vacanță după vacanță, Livia Graur preferă să stea acasă de Sărbători.
Vedetei de la Prima TV nu-i place deloc aglomerația din aeroporturi din această perioadă a anului, așa că a ales să petreacă și anul acesta Crăciunul, în familie.

Livia Graur: „Nu-mi plac prețurile nejustificat de mari de Sărbători, specula!”
„Ca de obicei, de Sărbători, stau acasă pentru că nu-mi place deloc aglomerația. Nu-mi plac prețurile nejustificat de mari, specula!
De Crăciun e un moment în care e bine să stăm în familie, să ne întâlnim cu toții, să ne așezăm la masă, să facem schimb de cadouri. Crăciunul acasă e cel mai frumos!
De Sărbători trebuie să fim cu cei pe care îi iubim. Asta vreau să-i insuflu și fetiței mele. De Revelion, voi petrece cu prietenii într-o vilă mare, în București”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

De ce nu mai mănâncă Livia Graur carne de porc de Crăciun?
Vedeta Prima TV ne-a dezvăluit că de pe masa ei de Sărbători porcul lipsește de câțiva ani buni. L-a înlocuit cu curcan sau fructe de mare.
„Mie îmi plac sarmalele în foi de viță, am congelatorul plin de foi de viță, cu carne de curcan. Eu nu mănânc deloc porc. E un obicei pe care mi l-am creat în timp pentru că eu nu mănânc carne cu grăsime absolut deloc.
În mintea mea porcul are o carne grasă și cumva organismul meu respinge carnea de porc. Singurul lucru pe care-l mănânc de la porc este șoriciul. Atât îmi place, dar e greu găsit de o calitate bună!
Eu de Crăciun mănânc curcan, vită, pui, iar de Revelion fructe de mare, creveți etc. Fac eu salată de boeuf foarte bună, fac și maioneză, mâncăm murături de casă și friptură de curcan pe pat de legume, rețeta mamei mele”, a mai spus Livia Graur, pentru Click!



































