Cine este românca superbă care a făcut furori la Victoria’s Secret Fashion Show 2024. A defilat pe podium alături de faimoasele Kate Moss și Adriana Lima

Victoria’s Secret a reluat prezentările de modă după o pauză de 6 ani. Mai multe celebrități internaționale au defilat pe podium în toată splendoarea, iar alături de ele a participat și o româncă în vârstă de 33 de ani.

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 / Foto: Colaj Getty Images
Victoria’s Secret Fashion Show 2024 / Foto: Colaj Getty Images

Cine este Andreea Diaconu, tânăra care a participat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024

Marți, pe 15 octombrie a fost super show la New York. Pe podium au urcat o mulțime de supermodele legendare, precum Kate Moss, Bella Hadid, Adriana Lima sau Gigi Hadid. De asemenea, în cadrul Victoria’s Secret Fashion Show 2024 a participat și Andreea Diaconu, o româncă în vârstă de 33 de ani.

Tânăra se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea modei, întrucât debutul ei a avut loc pe când avea doar 13 ani. Aceasta avea să fie descoperită în urmă cu 2 ani la o piscină publică.

La vârsta de 14 ani, Andreea Diaconu a apărut la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce % Gabbana. Pe parcurs, tânăra a participat în mai multe show-uri de modă, unde a promovat mai multe branduri celebre. De asemenea, aceasta a apărut chiar și pe copertele unor reviste importante, precum Vogue sau Elle.

Andreea Diaconu s-a născut în București, însă de ani buni locuiește în America, acolo unde a reușit să își clădească o carieră de succes în lumea modelingului. Pe plan personal, tânăra este la fel de împlinită, întrucât este căsătorită cu un coleg din aceeași breaslă, respectiv modelul canadian Simon Nessman.

Andreea Diaconu la Victoria’s Secret Fashion Show 2024
Andreea Diaconu la Victoria’s Secret Fashion Show 2024

Ce ținută a purtat Andreea Diaconu la Victoria’s Secret Fashion Show 2024

La Victoria’s Secret Fashion Show 2024, Andreea Diaconu a purtat o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Lenjeria nude cu detalii deosebite a atras atenția tuturor celor care au fost prezenți în cadrul evenimentului. Mai mult, tânăra a optat și pentru o pereche de aripi, un simbol cunoscut pentru celebra casă de modă. Nu i-a lipsit nici zâmbetul larg și a adoptat o atitudine încrezătoare, astfel încât să se asigure că strălucește cu adevărat pe podium.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea cannes9 jpg
Banner Otilia Bilionera
Banner Andreea și Săndel Bălan
banner Mihai Traistariu
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
Liam Payne, foto Facebook/Lian Payne
baza stanga bella 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net