Cine este Sorin Gonțea. Ce probleme de sănătate a avut soțul Daianei Anghel de la Power Couple România

Finala primului sezon Power Couple România – La bine și la greu și-a desemnat aseară câștigătorii: Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt cei care au rămas neclintiți la proba celor patru anotimpuri, rezistând mai bine de 97 de minute, cu un total de 50 de kilograme al greutăților cărate în genți. Perechea a câștigat marele premiu și primul trofeu Power Couple România. 

Alături de ei în Marea Finală a competiției au concurat Ana și Tudor Ionescu, dar și Oana Matache și Radu Siffredi. Perechile s-au confruntat cu o probă de rezistență încărcată de dramatism: au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, în timp ce în gențile primite de la Dani Oțil, greutățile deveneau din ce în ce mai mari. Prima pereche care a cedat a fost cea alcătuită din Ana și Tudor, proba încheindu-se atunci când Oana și Radu au spus ”Stop, joc!”.

“Nu aș fi ajuns aici fără Daiana”

După un parcurs cu multe suișuri și coborâșuri, propuși la eliminare de trei ori și chiar ajunși în afara competiției, dar rechemați în urma votului celor rămăși în concurs, Daiana și Sorin au ieșit învingători. Victoria lor a fost sărbătorită alături de ceilalți concurenți la vila din Gozo, de unde toți au plecat cu bucuria unei experiențe unice, dar și cu o sumedenie de amintiri de neuitat.

Nu aș fi ajuns aici fără Daiana. Comoditatea mea m-ar fi făcut să mă opresc, la un moment dat. Când am văzut-o, ȋnsă, pe ea cât de mult ȋși dorește să meargă înainte și cât de motivată este să facem asta, mi-am zis că n-am cum să mă opresc, mușc din zidurile astea și nu mă opresc!”, a spus Sorin Gonțea.

Acest trofeu reprezintă forţa noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă și depășirea tuturor fricilor și panicilor mele. Am mai fi avut puterea să rezistăm niște etape, dacă ar mai fi urmat. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a declarat Daiana Anghel. 

Au făcut mare nuntă în showbiz în vara lui 2021

Fosta știristă Daiana Anghel s-a căsătorit religios pe 4 iunie 2021 cu alesul inimii sale, Sorin Gonțea. Nunta, la care au fost prezente multe vedete din showbiz, a fost organizată în mare secret, la Brașov. Mirii au fost atunci impecabili iar ținutele alese pentru marele eveniment au stârnit admirație în rândul invitaților. Oficial, câștigătorii Power Couple au devenit soț și soție pe data de 3 august 2019, atunci când au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă, la Brașov.

Chef Sorin Gonțea  are 48 de ani și este alintat "So", de frumoasa lui soție, Daiana Anghel, care are un business de succes în industria frumuseții, fiind, de altfel, și o influenceriță de succes. Cei doi au o relație frumoasă și solidă, sunt împreună de peste 9 ani și se completează de minune chiar dacă între ei este o diferență de peste 10 ani.

Sorin Gonțea este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari chefi de la noi, având chiar propriul restaurant la Brașov, acolo unde și locuiește cu frumoasa lui soție.

Sorin Gonțea a suferit un infarct în anul 2020

Sănătatea i-a jucat feste lui Chef Sorin Gonțea în decembrie 2020,  atunci când afaceristul și soțul Daianei Anghel a trecut printr-un infarct. Cunoscuta influenceriță a făcut atunci anunțul despre starea de sănătate a partenerului său de viață pe pagina sa de Instagram.

„So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim, scria Daiana Anghel atunci pe social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner tatici png
mona nicolici jpg
Cristina Cioran a avut parte de o adevărată telenovelă în viața ei de când l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale
Banner Axxa
daniel pavel jador colaj instagram 2 jpg
monica gabor jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net