Cosmin Mihăiță, pe patul de spital. Ce a pățit logodnicul Ramonei Păun

Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital. În dreptul fotografiei, Mihăiță a explicat și motivul pentru care a ajuns pe masa de operație.

Cosmin Mihăiță a ajuns pe masa de operație Foto: Instagram
Cosmin Mihăiță a ajuns pe masa de operație Foto: Instagram

Cosmin Mihaiță e nepotul cunoscutului actor George Mihăiță, dar și logodnicul știristei de la Pro TV Ramona Păun, acolo unde aceasta prezintă știrile sportive.

Cosmin a publicat recent pe Instagram o imagine în care apare pe patul de spital, în urma unei operații, explicând, pe un ton glumeț, care a fost procedura prin care a fost nevoit să treacă. Se pare că acesta s-a operat din cauza unei hernii de disc, după ce s-a accidentat la fotbal.

Motivul pentru care Cosmin Mihăiță a ajuns la operație

Dacă auziți la aeroport o alarmă la controlul de securitate, să știți că e de la șuruburile mele. Swipe pentru gâtul meu de Robocop. Mielopatie cervicală și hernie de disc, după o accidentare la fotbal care m-a lăsat cu măduva sugrumată și mâinile amorțite, dar acum totul e ok.

M-am operat ieri, azi mă-ntorc acasă, iar pe teren revin în iulie, deci la fix ca să am o lună de cantonament. Nu, mamă, nu mă las de fotbal, nu insista.

Îi mulțumesc îngerului meu păzitor de la recuperare medicală, care m-a salvat și de data asta. Dacă până acum mă ajuta cu proceduri pentru gleznuțele mele cristaline, de data asta m-a ajutat cu cele mai bune sfaturi și m-a trimis de urgență la RMN după ce a auzit simptomele la telefon”, a început să povestească acesta.

Se pare că Mihaiță se simte bine după operație, aceasta fiind un succes, fiind pus pe glume imediat ce s-a terminat procedura. Cosmin a mai explicat în mesaj că abia așteaptă să mănânce cozonaci și sarmale, toate făcute de Ramona Păun, căreia i-a lăudat talentul culinar. 

Pentru că n-am mai avut voie să mănânc din a doua zi de Crăciun, mă duc acum să devorez super-cozonacul și cele mai bune sarmale făcute de Ramona Păun. Nu mai am restricții, șuruburile chiar o să mă ajute să mestec mai ușor.  Iar noua coloană o să ma ajute și la plimbările cu câinele.

Nu, Ramona, nu m-am accidentat întorcând gătul după cineva, chiar la fotbal s-a întâmplat. Sărbători fericite tuturor!”, a mai scris Cosmin Mihăiță în mediul online.

Știrista Pro TV Ramona Păun trăiește o frumoasă poveste de dragoste de zeci ani de zile alături de Cosmin Mihăiță. Cei doi s-au cunoscut prin pasiunea pe care o au în comun, sportul, pe vremea când au fost colegi la Sport.ro, unde la aceea vreme, Cosmin era producător. Ramona a declarat că au existat câteva piedici în ultima perioadă care i-au forțat să amâne nunta pe care și-o doresc de atâta vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net