Crina Matei, la un pas să fie omorâtă! Oamenii legii nu i-au făcut drepatate

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Crina Matei a fost la un pas să moară, în vara lui 2022, după ce un individ necunoscut a fost cât pe ce să o calce cu mașina pe trotuar. Contactată de Click!, actrița ne-a mărturisit că oamenii legii nu au găsit bărbatul ce era să-i curme viața.

Crina Matei, la un pas să-și piardă viața!

În vara acestui an, aflată pe litoral, Crina Matei a trecut prin momente de maximă intensitate din cauza unui șofer neatent! O mașină era să o lovească din plin pe actriță, care se afla pe trotuar.

În urma celor petrecute, Crina Matei a făcut plângere la Poliție, însă autoritățile n-au putut identifica mașina, cu atât mai puțin individul care se afla la volanul bolidului de lux.

„Nu s-a mai întâmplat nimic relevant de atunci. Răspunsul polițiștilor a fost unul politicos, dar degrevant de implicare. Mi-au zis că nu au identificat incidental, nici mașina, nimic altceva.  Ei mi-au spus că au camere în zona, unde era să mă lovească acea mașină, doar că nu au identificat incidentul. Nu am vorbit niciodată cu șoferul care era să mă ducă pe lumea cealaltă. Atunci țin minte că a oprit câteva secunde după care a trecut de mine și cam asta a fost. Și apoi și-a văzut de drum, a plecat mai departe.

Eu traduc așa această situație: suntem la mâna sorții! Atenția trebuie să fie infinit mai mare și să ne protejăm cât putem, singuri. Trecerile de pietoni nu sunt locuri respectate de toți șoferii. Iar răspunsul oferit de Poliție, deși politicos, este dezarmant. Descumpănitor.”, a declarat Crina Matei, pentru Click!.

Cum s-a întâmplat incidentul de la mare?

„Stimați domni șmecheri și dragi barosani din Constanța (sau de oriunde). Vă aduc la cunoștință că sunt copleșită de faptul că ați reușit în viață și v-ați luat mașini scumpe. Femeile vă vor cădea negreșit la picioarele aspiratoarelor voastre achiziționate în acest sens.

Vă admir mult și eu, doar că nu mă prăbușesc prea lesne, oricât de potenți (financiar) ați fi. Vă rog respectuos,  pe dumneavoastră și cei din alte județe, când veniți la mare, să nu ne călcați pe trecerile de pietoni. Pentru astăzi, îl rog pe posesorul autoturismului CT RPT ce voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni, să mă contacteze de urgență, să reînvățăm regulile de circulație, contra unei sume stabilite de mine (pe care-l pun pe împricinat s-o vireze singur într-una dintre asociațiile victimelor accidentelor rutiere). La ce mașină are, sigur și-o permite.”, era mesajul postat de aceasta pe contul său de Facebook.

image

Click spune!

Crina Matei a profesat în mai multe domenii, p.iar cele mai active meserii pe care le-a avut au fost de profesoară, actriță, femeie de afaceri, iar acum este cântăreață. De precizat este și faptul că a jucat în mai multe pelicule, printre care și serialul “La Bloc”m ProTV, ulterior fiind și moderatoarea emisiunii “Cei mai frumoși ani”, de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net