Cristina Cioran are pe cine se baza în viață! Vedeta ne-a spus cine este cea mai prețioasă persoană pentru ea

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) a trecut, în urmă cu aproximativ o săptămână, prin momente de cumpănă, asta din cauză că vedeta a fost nevoită să ajungă în fața magistraților după problemele pe care i le făcea Alex Dobrescu (39 de ani), bărbatul cu care are și o fetiță de trei anișori. Astfel, că acum fosta prezentatoare de televiziune este liniștită după ce a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva partenerului său de viață și acesta să poarte o brățară la picior, timp de zece luni, pentru a i se monitoriza întrega activitate.

Contactată de Click!, Cristina Cioran ne-a mărturisit cât de liniștită este acum, că vine Paștele, și ce mult se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța sa având în vedere că o vede cât de hărnicuță este.

“Ce să facem, suntem foarte bine, ne pregătim de Sărbători vom merge la niște prieteni de Paște plus că voi găti câteva bunătăți și cam atât. Am făcut deja și curețenia generală.  Ema mă ajută și ea la treabă…ce strâng eu pune la loc ea și câteodată mă ajută la spălatul vaselor, mai exact aș putea să zic că mă ajută să facă inundație în bucătărie. Suntem foarte bine acum, suntem foarte liniștite și avem gânduri mari primăvara asta. Vrem să plecăm, în perioada următoare, undeva la munte, într-o scurtă vacanță împreună și după să îmi iau și eu timp liber o săptămână și să îmi fac de cap”, a spus Cristina Cioran pentru Click!

Fără regrete

Atât Cristina Cioran cât și Alex Dobrescu se pare că nu vor să mai audă unul de altul după cele petrecute la Tribunal în urmă cu o săptămână.

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. Am scăpat de toate cotoroanțele. Acum am o iubita nouă”, ne spunea recent afaceristul.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani și totul părea că este lapte și miere între cei doi, de dragul fetiței lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net