Cristina Cioran, distrusă după întreg scandalul în care este implicată din cauza lui Alex Dobrescu: „Nu o să îl iert niciodată!”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) trece prin momente destul de dificile din cauza lui Alex Dobrescu (39 de ani), bărbatul cu care are o fetiță de trei anișori, pe micuța Ema. Cei doi se pare că au ajuns dușmani de moarte, mai ales că actrița a cerut și un ordin de protecție, de la oamenii legii, pe care a reușit să îl obțină împotriva fostului iubit. Ba mai mult, magistrații au decis ca afaceristul să fie monitorizat, timp de zece luni, cu o brățară la picior.

„El (Alex – n.r) acum este prins între ciocan și nicovală. El nu mai știe ce să facă să fie în centrul atenției. Sincer, nici nu îi mai știu postările de pe rețelele sociale, pentru că l-am trecut la block. Nimeni nu îl mai bagă în seamă, a înnebunit în ultima perioadă, a luat-o razna. El ca să se facă bine trebuie să se curățe, să se dezintoxifice, ca să își revină. Înjură oamenii din jurul său, este într-o psihoză continuă. Din comportamentul său pare că consumă substanțe interzise.

El a luat-o razna de după Sărbători, un an de zile s-a comportat exemplar cu mine. Nu am avut ce să îi reproșez nimic. Nu o să îl iert niciodată pe Alex”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!

Fără regrete

Cristina Cioran ne-a explicat și de ce nu poate să treacă sufletește peste tot ce i-a făcut fostul său partener de viață, mai ales că acesta a dorit de multe ori să se împace cu ea:

„Nu îl iert și nici nu îl voi ierta pe viitor. Nu am ce să iert la el. Nu este nimic de iertat aici. Comportamentul lui s-a schimbat radical când a văzut că am pierdut eu un job. El zice acum de mine că nu am loc de muncă, dar nu e adevărat, eu lucrez, am unde să muncesc și un venit lunar”.

Mamă iubitoare

Cristina Cioran ne-a mai spus că o să lupte ca o leoaică pentru fetița sa să îi fie bine:

„Ema este foarte bine și o să fie foarte bine în continuare. Vrea foarte mult iubită, strânsă în brațe, cocoloșită. Nu o să îi lipsească nimic în viață, asta îi promit eu, pentru că voi face toate eforturile necesare pentru asta. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici. Am acceptat toată situația asta care a degenerat, în timp, pentru a nu se ajunge la scandaluri”.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor părea că au rămas într-o relație foarte bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net