Fostul iubit al Cristinei Cioran a trecut rapid peste decesul mamei sale! Afaceristul a găsit rețeta fericirii

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape două săptămâni de când fostul iubit al Cristinei Ciocan (46 de ani), Alex Dobrescu (39 de ani), cu care are o fetiță împreună, pe micuța Ema, trecea prin momente de cumpănă. Asta din cauză că mama celebrului afacerist a murit. Însă, se pare că la scurt timp, de la cumpăna prin care a trecut, soarele a răsărit imediat pe strada bărbatului.

„Sunt bine. Mama mi-a trimis de acolo, de Sus, din Cer, o iubită foarte frumoasă de care sunt tare îndrăgostit. Este mai tânără decât mine cu 14 ani și îmi place de ea tare de tot. Este înaltă, este slabă, are tot ce îi trebuie. Am cunoscut-o printr-un prieten comun, el mi-a prezentat-o. Pot zice că am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite. Momentan nu ne-am mutat împreună, nu mai fac greșeala asta să mă grăbesc. Ne vedem la hotel momentan. Atât”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

 Alex Dobrescu, resemnat pe cele întâmplate

Alex Dobrescu ne-a mai mărturisit că ia lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu fără să mai caute răspunsuri la întrebările pe care le are. Având în vedere că femeia care i-a dat viață nu mai trăiește.

„După moartea mamei sunt ok. Cred că este cel mai bine așa, cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că mama nu era bine, era praf”, a conchis pentru Click! Alex Dobrescu.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net