Fostul iubit al Cristinei Cioran a trecut rapid peste decesul mamei sale! Afaceristul a găsit rețeta fericirii

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape două săptămâni de când fostul iubit al Cristinei Ciocan (46 de ani), Alex Dobrescu (39 de ani), cu care are o fetiță împreună, pe micuța Ema, trecea prin momente de cumpănă. Asta din cauză că mama celebrului afacerist a murit. Însă, se pare că la scurt timp, de la cumpăna prin care a trecut, soarele a răsărit imediat pe strada bărbatului.

„Sunt bine. Mama mi-a trimis de acolo, de Sus, din Cer, o iubită foarte frumoasă de care sunt tare îndrăgostit. Este mai tânără decât mine cu 14 ani și îmi place de ea tare de tot. Este înaltă, este slabă, are tot ce îi trebuie. Am cunoscut-o printr-un prieten comun, el mi-a prezentat-o. Pot zice că am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite. Momentan nu ne-am mutat împreună, nu mai fac greșeala asta să mă grăbesc. Ne vedem la hotel momentan. Atât”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

 Alex Dobrescu, resemnat pe cele întâmplate

Alex Dobrescu ne-a mai mărturisit că ia lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu fără să mai caute răspunsuri la întrebările pe care le are. Având în vedere că femeia care i-a dat viață nu mai trăiește.

„După moartea mamei sunt ok. Cred că este cel mai bine așa, cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că mama nu era bine, era praf”, a conchis pentru Click! Alex Dobrescu.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net