Fiica Cristinei Cioran, pe mâna medicilor! Uite ce s-a întâmplat cu micuța: „Am ajuns și la spital!”

#Exclusiv Click!

Pe 18 iulie 2021 Cristina Cioran (46 de ani) a născut prematur, în luna a șaptea, o fetiță ce acum îi luminează zilele. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune ne-a dezvăluit faptul că temperaturile scăzute din termometre, din această perioadă, i-au creat probleme de sănătate atât ei, cât și fiicei sale.

„Încerc să nu o înfofolesc prea tare. În ultima perioadă îi dau vitamina D, în fiecare dimineață, și aia e. Emma a fost bolnavă în perioada asta și eu după ea. A avut o otită ce a ținut-o șapte zile și o bronșită care a durat zece zile. Am ajuns în perioada asta și la medicul ei de familie dar și la spital. A avut tratament de la medic. Nu ne-a fost ușor. A fost o perioadă grea”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Părinți implicați

Cristina Cioran s-a iubit timp de doi ani cu afaceristul, Alex Dobrescu cu care are și un copil. Chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an acestă separare se pare că nu a afectat deloc relația dintre bărbat și fiica sa.

„Alex se ocupă și se preocupă de fetiță. Nu sunt probleme. Suntem amândoi super dedicați când este vorba de ea, nu se pune problema. Este o perioadă grea cu virozele acestea”, a mai spus Cristina Cioran pentru Click!

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net