La ce poftește Cristina Cioran de sărbători: „Trebuie să mâncăm cât mai puține grăsimi!”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 ani) se pregătește intens de sărbători, dar până atunci se ocupă îndeaproape de fetița ei, Ema, alături de care a fost zilele trecute la un loc de joacă dintr-un muzeu. Nu știm care dintre cele două erau mai obosite, fetița sau mămica, cert este că actrița simțea nevoia să se odihnească puțin, după ce a încercat toate atracțiile de prin împrejurimi.

„Sunt leșinată, m-am dat pe topogan, ea s-a dat pe toate alea! Mami când doarme fetița se culcă și ea", ne-a mărturisit vedeta, care este nerăbdătoare să se așeze la masa bogată pentru Crăciun, căci dacă și-a lansat și un blog de cooking, și cu siguranță că va găti și ea ceva bun. Dar cu toate astea, visează în continuare la sarmalele pe care mama ei le va pregăti de sărbători.

„Abia aștept să treacă și sărbătorile astea cu bine și să vină altele, să trecem peste. Moșul o să îi aducă Emei cele necesare și niște jucării. Când o să înceapă să facă liste, atunci va fi complicat. Până atunci, știu eu exact de ce are nevoie. Mami vrea de la Moș să fim sănătoși, în rest nu vreau nimic!”, ne-a mărturisit Cristina Cioran, pentru Click!

Actrița își dorește să mănânce totuși cumpătat, acum, de sărbători.

„Trebuie să mâncăm cât mai puține grăsimi și să nu combinam carbohidrații, adică pâinea cu carnea, pastele cu carnea... Dacă vine Crăciunul, mâncăm! Mie îmi place porcul. O să fac friptură de porc la cuptor, este preferata mea și pe asta o să o și pregătesc de Crăciun. Și sarmale! Mama face sarmale mai light, nu sunt foarte grase și abia aștept. Știu exact ce o să fac de Crăciun, mai ales că o să petrecem la mama la masă. De Revelion, eu o să fiu singură prin București...”, ne-a mai spus, râzând, Cristina Cioran.

Își face singură hainele

E pasionată de modă și de haine, așa că și le croiește singură și prietenele ei îi sunt cele mai fidele cliente.

„Am gașca mea de tipe care achiziționează de la mine hăinuțe pentru că le place stilul meu. Eu nu fac prezentări, de obicei îmi fac haine numai pentru mine, pe stilul meu

Nu știu să fac haine pentru fete slabe, eu o fac pentru fete cu forme!”, a mai dat din casă Cristina Cioran.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net