Cristina Cioran, făcută praf de internauți, în urma unei provocări: „Hai să nu mai fim ipocriți”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) este pusă pe șotii! Recent vedeta a postat un video pe contul său de socializare în timp ce a băut un pahar de vișinată fără să clipească. Prin acestă postare blondina a lansat o provocare pentru prietenii săi din mediul online.

„Am lansat o provocare pentru cei care mă urmăresc pe Instagram. Am băut un shot de vișinată ca să mă încălzesc…ce poți să faci când sunt 2 grade afară? În acel pahar pe care eu l-am băut era o vișinată de casă făcută de Nuți, o doamnă minunată care este și prietena mea. Am postat acel filmuleț pe Instagram ca o provocare către comunitatea mea. Mi-am dorit să îi conving să se relaxeze și le-am propus lor, dacă își doresc să facă provocarea bine, dacă nu, nu! Câțiva dintre ei s-au conformat și mi-au trimis filmulețe cu ei în timp ce savurau paharul de vișinată și m-am bucur mult”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Ținta criticilor

Cristina Cioran ne-a mai mărturisit că au fost și persoane care au și judecat-o pentru filmulețul postat.

„Am primit și critici de la cei care mă urmăresc. Am răspuns cât am putut, nu mă feresc de nimeni și nimic. Hai să nu mai fim ipocriți, nu e nimic în neregulă. Pe viitor mi-am propus să fac și o afacere din asta și anume să îmbuteliez vișinată. Chiar medicul recomandă voie bună, însă fiecare înțelege ce vrea. Eu doar am vrut să-mi înveselesc comunitatea. Voi continua si cu alte bunătăți”, a conchis pentru Click! Cristina Cioran.

Click! spune

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au o fetiță împreună. Sursă: Facebook

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net