Cristina Cioran, despre cea mai mare dependență a sa: „Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi"

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) și-a luat inima în dinți și a vorbit recent, public, despre cât de dependentă a fost de tutun până în 2014, când o vacanță în Anglia i-a schimbat total gândirea. Pentru că a decis, atunci, să se lase definitiv de țigări, fumând până în această vară, mai exact în luna august, doar țigări electronice, până când a renunțat definitiv și la ele.

„Sunt dependentă de nicotină, de tutun, de la vârsta de 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi, să nu uităm că un pachet conține 20 de țigarete, fiecare țigaretă conține niște grame de nicotină plus niște grunt, niște nenorociri de-astea, niște toxine fabuloase care se lipesc pe vasele de sânge, pe plămâni, niște nenorociri, și eu fumam de rupeam.

Aveam o voce de tutungioaică, o voce de tabacistă. Mă durea gâtul, mă ustura în gât. Simțeam că îmi dă cu un cuțit în gât, dar eu continuam și continuam să fumez, parcă făceam împotriva mea”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul interviului recent acordat pentru „Europa Liberă România”.

Activitate împotriva fumatului

Vedeta a mai povestit în cadrul interviului și cât de grea este perioada în care o persoană renunță definitiv la acest viciu.

„Simți cât de mare a fost dependența de fumat atunci când te lași. Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași, mănânci foarte mult, atunci m-am și îngrășat foarte mult. Nu știi ce să faci cu mâinile tale. Așa cum actorul are o problemă când nu știe ce să facă cu mâinile și trebuie să își găsească ceva de făcut, așa este și dependentul de tutun. Când ai terminat cu țigările (te-ai lăsat de ele – n.r) te întrebi ce faci cu mâinile. Cu o mână bei apă, suc, vin iar cu cealaltă ce faci? Mănânci!”.

Click! spune

Cristina Cioran a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separate cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net