Cât de mare și frumoasă a crescut fetița Cristinei Cioran! Micuța este un munte de energie

Cristina Cioran (46 de ani) este mândră tare de fetița sa, Ema, de trei ani și jumătate! Din cea mai recentă postare, pe care fosta prezentatoare de televiziune a făcut-o pe contul său de Instagram, putem vedea ce copil vesel are vedeta.

Cristina Cioran și-a dorit foarte mult o fetiță, așa că pe 8 iunie 2021, actrița împreună cu fostul său partener de viață, Alex Dobrescu, de care s-a despărțit în urmă cu un an și jumătate...deveneau părinți. Micuța Ema s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, cântărind doar 1.310 grame la naștere, însă acum este un copil vesel și sănătos de care ambii părinți sunt tare mândri.

Din filmulețul postat de Cristina Cioran putem vedea cum micuța dansează de mama focului în casă, pe o melodie veselă pusă chiar de vedetă. De asemenea, putem observa că încăperea micuței era plină de jucării care mai de care mai colorate, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că, Cristina și Alex Dobrescu, sunt foarte implicați în educația celei mici.

„Frumoasa mea fetiță”, a scris Cristina Cioran în dreptul filmulețului postat pe contul său de Instagram, ceea ce i-a făcut imediat pe internauți să reacționeze.

„Să-ți trăiască îngerașul frumos”, „Foarte faină, minunată”, „Să-ți trăiască îngerașul frumos”, „Un copil plin de energie”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă în dreptul postării sale.

Click! spune

Alex și Cristina au devenit părinți în iulie 2021. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. După separarea de actriță bărbatul a fost surprins în compania mai multor domnițe tinere cu care, cel mai probabil, spera să își refacă viața personală. De asemenea, după ce au pus punct relației lor de iubire, bărbatul a încercat de mai multe ori să se împace cu Cristina, însă fără rezultate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net